Днес дойде и мойто управление , обаче от евтинията ,ами с доставка иде 190 лв .за горелка Голденфайер даже е много. 

stefan33 написа:Вече с новата софтуерна версия 32/15.Здравей...И аз съм с новия дислей и искам да попитам , от къде намери ъпдейтите и как ги инсталираш.Аз мислех , че с новия Мониторинг автоматично ще стават нещата .Или ъпдейтите да ги чакаме на имейлите си , след заявка към Натурела..3.2 • Променена е софтуерната версия на 27/14Прикачен файл:20161105_113323.jpg
• Променен е начина на изчистване на алармите за регистрирани
проблеми. Голяма част от алармите изчезват при отстраняване
на повредите които са ги предизвикали. Тези аларми които са
вследствие на повреди имащи по трайни последствия, се
изтриват с натискане на бутон „◄“ за над 2 секунди.
• Екранът „Информация“ и меню „Оборудване“ имат нова
подредба.
3.3 • Променена е софтуерната версия на 28/14
• Работните езици са с азбучна подредба и са Български,
Английски, Латвийски, Португалски и Испански
• Контролерът може да работи с допълнителен „Контролен
модул“ NRC-6 SV, работещ и като стаен термостат.
3.4 • Променена е софтуерната версия на 31/15
• Ако има активен таймер и до изключването от таймера остават
само 10 минути и ако в същото време горелката е загасена но и
престои запалване, тя няма да се запали защото преди да се е
стабилизирал огъня ще се наложи отново да се гаси.
• Ако се активира вход OD за принудителен стоп, горелката няма
да започне да се гаси ако е в режим „Палене“ или „Разгаряне“.
Гасенето ще се отложи до преминаването към режими
„Мощност Px”.
3.5 • Променена е софтуерната версия на 32/15
• Ако има активни таймери и горелката е включена, с натискане и
задържане на бутон „Вкл. / Изкл.“ за над 2 секунди, таймерите
ще се изключат.
• Времето за зареждане на първата доза е увеличено от 120 на 240
секунди
• На екрана с версията на контролера и софтуера му се извежда и
версията на софтуера на WiFi модема, ако тя е над 24.
iceheart написа:Zaza73 ъпдейта си го поискваш от Нутатела или някой които вече го има ти го препраща. Обновяването става лесно не се изискват огромни познания, а и те пращат упътване как става. Колегата stefan33 вече го има може да ти го препрати....... Избора кое е по-лесно за теб е само твой......Благодаря ти за уточнението....Ще го поискам от stefan33.
zaza73 написа:Ъпдейтна ли го? Изпратих ти го на пощата .iceheart написа:Zaza73 ъпдейта си го поискваш от Нутатела или някой които вече го има ти го препраща. Обновяването става лесно не се изискват огромни познания, а и те пращат упътване как става. Колегата stefan33 вече го има може да ти го препрати....... Избора кое е по-лесно за теб е само твой......Благодаря ти за уточнението....Ще го поискам от stefan33.
stefan33 написа:Ами не съм.Не стана , но ще го опитам събота или неделя.Имам други задачи за момента - по спешни.zaza73 написа:Ъпдейтна ли го? Изпратих ти го на пощата .iceheart написа:Zaza73 ъпдейта си го поискваш от Нутатела или някой които вече го има ти го препраща. Обновяването става лесно не се изискват огромни познания, а и те пращат упътване как става. Колегата stefan33 вече го има може да ти го препрати....... Избора кое е по-лесно за теб е само твой......Благодаря ти за уточнението....Ще го поискам от stefan33.
stefan33 написа:Изрично е упоменато в указанията , че е добре горелката да е изключена.Първо ще те попита да ли да ъпдейтне -да, след това ще те попита да ъпдейтне ли и дисплея- не. Като свърши ъпдейта на платката,повтаряш всичко като на втория въпрос даваш да.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: