Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:) Да и в отделна тръбичка може - те да си се цункат и гледат ,но на първо време само се раздалечават и не се запрашават .
Browning - помощник
filmatoplo написа:
togo написа:
Имах същия проблем , преди на достигна до тези настройки :yawinkle:
Малеее той сега приятеля ми дали ще почерпи :? :wink:
Има два варианта или черпи или стреля :axe: :axe:
filmatoplo - майстор
Ако не работи ,друг ги даде настройките :partyman:
Очаквах да има мнение и по моето питане ,но уви!Проблема си реших сам.Отговарям си -оказа се че лед диодите който следят за препълване на горелката са два на брои и са разположени един срещу друг,а аз си мислех че е един и почиствах само този който е отляво (поглеждайки горелката от страната на дисплея)така че понякога имах успех,но когато открих,че има и втори и почистих и него вече всичко е ОК.Дано бъда полезен на някой който се сблъска с подобен проблем!
togo - специалист
Филме, в крайна сметка работи ли горелката на твоя познат в съспенд по тези настройки , или не?
Еър форс 1, наистина когато съм я отварял, съм виждал още една тръбичка от другата страна, но мислех ,че е някакъв друг датчик :x Досега никой не е казвал ''почистете фотодатчициТЕ'' .Информацията ти е ценна, поне за нас , незапознатите :supz:
LazarGanev - "Велик майстор"
airforce1 написа:
Очаквах да има мнение и по моето питане ,но уви!Проблема си реших сам.Отговарям си -оказа се че лед диодите който следят за препълване на горелката са два на брои и са разположени един срещу друг,а аз си мислех че е един и почиствах само този който е отляво (поглеждайки горелката от страната на дисплея)така че понякога имах успех,но когато открих,че има и втори и почистих и него вече всичко е ОК.Дано бъда полезен на някой който се сблъска с подобен проблем!
Писано е многократно по тоя въпрос, но е по-лесно да обвиниш, отколкото да прочетеш!
n.ganev - майстор
Много пъти и аз това съм писал. Яд ме е когато ми кажат " Ти не си казвал, че трябва да се чисти и котела" например.
filmatoplo - майстор
:) Дали работи той да каже, бях там малко време. А относно това дали сме писали за Оптодвойката - Писали сме поне 10 страници.За това кой носи вина,аз лично не го намирам за уместно да разглобявам горелката че да бърша някакъв датчик, ама щом трябва.
n.ganev - майстор
Да ама все пак е вариант, защото знаем какви капризни горелки има по отношение качеството на пелети.
filmatoplo - майстор
:) От калпазанлък го казах че не ми се пипа ,за Оптодвойката пише ли в инструкцията като важно или забележка ,ако не -клиента е извинен че не знае ,и не толкова ако Инсталатора му е казал а той въобще не го отразил . :)

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: