Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Колеги здравейте,взех си пелетна горелка mareli smb 50,котела е пак на марели и е 35 киловата,системата ми е около 19 киловата,радяторите са 5 но ми гори по 3-4 чувала на 13-15 часа работа,ще ви помоля да ми напишете някакви параметри с които да ми се намали разхода защото сега не се търпи,благодаря ви предварително.
LazarGanev - "Велик майстор"
Най-сигурно е да пишеш във всяка тема :cool:
naskov - майстор
50киловатова горелка харчи по 10кг/час на макс. мощност и по 6кг/ час на минимална. Имайки предвид и факта , че котела е по малък от горелката, то разхода си е в норма. Просто трябваше по малка горелка
Не може ли да се настрои по някакъв начин за да не харчи толкова много? :cry:
naskov - майстор
В магазина, от където си купил горелката и котела не могат ли да ти я пренастроят :? Все пак минималната мощност не може се намалява много, защото фотоклетката няма да вижда пламъка.
filmatoplo - майстор
Добре де харчи ,ами най накрая не стигна ли зададената температура ,та да миряса .
gergo91 - специалист
Tatoista Slavkov написа:
Колеги здравейте,взех си пелетна горелка mareli smb 50,котела е пак на марели и е 35 киловата,системата ми е около 19 киловата,радяторите са 5 но ми гори по 3-4 чувала на 13-15 часа работа,ще ви помоля да ми напишете някакви параметри с които да ми се намали разхода защото сега не се търпи,благодаря ви предварително.
Има тема Пелетна горелка Голден Файер мерели 35кв там съм качил настройките, както има и колеги помагащи за настройките и !
gergo91 - специалист
Tatoista Slavkov написа:

Тема "ПЕЛЕТНА ГОРЕЛКА Mareli Sbm 50" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: