• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
grants - специалист
filmatoplo написа:
Чисти се прекрасно ,гори ден и половина ,оцет и вода не го загася ,лъсва като нов но има известни Забележи.
Напуква се целия.
Къщата се опушва .
Има опасност от пожар.
:-D
А около каминките - тръбите стават лилави на цвят . :)
ЕЕЕЕЕЕЕ едвам ме нави.Отказвам се.
filmatoplo - майстор
Този човек на който сина му подпали комина ,каза че си го чистил с нещо наречено - Черен Петър .Ама какво е ,и как действа не знам.
filmatoplo - майстор
:-D С една дума - няма оправяне ,иска си Коминочистач с въже и топуз .
VLADO66 - майстор
В казармата бяхме на пернишки печки.Като ги разпалехме, мятахме от време на време по един два сапуна вътре.Кюнците почервеняваха до розетката, а нагоре не ми се мисли.
Валтер Желязков - специалист
VLADO66 написа:
В казармата бяхме на пернишки печки.Като ги разпалехме, мятахме от време на време по един два сапуна вътре.Кюнците почервеняваха до розетката, а нагоре не ми се мисли.
Същото ставаше, но с боята за кубинките.
maistora1965 - специалист
Пу пу да не дава господ идва нова година даваите да говорим за разпалени барбекюта а не за разпалени комини.
gnt69 - майстор
Мани мани , аз 2ра година горя само пелети а от комина падат едни черни бучки на всяко чистене на котела вадя по 2-3 кила. На ръба на запалването съм бил сигурно. Преди това 8 години горих дърва де сухи де мокри и никога не съм го чистил. Добре че се отървах от дървата. Ама на високо, напролет ако намеря някой да се качи му планирам почистване. :partyman:
D.Dimitrov - помощник
Лелееее. Като ви слушам, започвам да се радвам, че си направих комина от жароустойчива неръждавейка и каменна вата за изолация.
Никакво чистене. Кутийка локум и проблема е решен. :-D
burkov - специалист
Я обясни моля, че и моя е до някъде така а на другата част нямам ревизия.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Нов член в клуба на Грейко!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: