Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Това е следващия проект имам една на BOSCH за копиране ама и там има какво да се желае.Винаги може по-добре. :-D
filmatoplo - майстор
:) Не може да бъде ,до днес беше студ -10 десет градуса ,днес стана 1 гр и грее слънце - камината не работи 3 часа а вкъщи е 25 гр .Баси кефа - ще спестя малко пелети :lol: .
filmatoplo - майстор
Супер върнах си отново разхода 1 чувал ,от 10,30 сутринта не работи камината .
andro440 - майстор
ЕДИН ЧУВАЛ -5 ЛЕВА - ЗА ПОЛВИН ДЕН -АЗ ДВА ДЕНА КАРАМ С 1 ЛЕВ БЕЗ ДА ГАСЯ !ИННА 68 ГРАДУСА ВОДАТА -В СТАИТЕ НАД 25 ....
filmatoplo написа:
Супер върнах си отново разхода 1 чувал ,от 10,30 сутринта не работи камината .
filmatoplo - майстор
Аз вече се топля с една обърната наопаки глинена саксия поставена на две тухли ,под нея паля свещ - топли много . :lol:
naso1979 - напреднал
filmatoplo написа:
Аз вече се топля с една обърната наопаки глинена саксия поставена на две тухли ,под нея паля свещ - топли много . :lol:
Чрез медитация и използване метода на внушението също е много ефикасно :-D
filmatoplo - майстор
:) Дайте да мислим устройство за горелка която да гори слънчогледови пелети ,има ли по добро от Грейко подобна ,или ако тази куца нещо ,идеи за подобряване.
petar8007 - помощник
най-накрая и аз да се похваля .Снощи запалих горелката и тръгна без проблем :-D :-D единствено където връща дим през тръбата на вътрешния шнек но мисля, че като сложа горелката на котела и външния шнек го закача нещата ще станат. Искам да изкажа благодарности на filmatoplo,и Бай Гого за съветите които ми дадоха . Сега остана да я пусна в действие и да видим какво ще стане и какъв разход ще даде
andro440 - майстор
има -МОЯТА!-даже я пробвах с нарробен домбаз :cool:
filmatoplo написа:
:) Дайте да мислим устройство за горелка която да гори слънчогледови пелети ,има ли по добро от Грейко подобна ,или ако тази куца нещо ,идеи за подобряване.

Тема "Как да си направи сами пелетна горелка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: