startx написа:dradonov написа:Аз обмислям освен отворите да уплътня и мястото на което кошницата лежи на камината.Както сте тръгнали защо не изпратите чертеж до шуменския завод и да изкарат нова камина направо, аз от няколко дни мисля какво искам от тази камина и получавам ли го и ако бях дал още 200-500 лв за друг модел щях ли да го получа, тук се получава нещо като робуване на материалното реално това освен че няма да ринете пепел по друг начин не допринасася за икономията но пък от друга страна като се замисля вие сте икономисали с парите което малко по малко се връща ;)
За целта ще заваря още две метални парчета отпред и отзад и така да се получи метален обков от всички страни защото в момента не уплътнява добре от двете страни.
Колега критикуващото и подигравателно ти отношение към мен и хората,които искаме да си помогнем хич не ни е нужно!
След като сме купули вече камините и знаем какво искаме от тях,а фирмата няма как да си ги вземе и да ни върне парите-не ни остава никакъв вариянт освен сами да намерим решение на проблемите им!
Ако няма с какво да помогнеш моля те сдържай се от такива коментари тук! Все пак това е forum.napravisam.bg