Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Колко струва тон пелети от слънчоглед пакетирани в чували от Керпи .
Tonybk - помощник
filmatoplo написа:
Колко струва тон пелети от слънчоглед пакетирани в чували от Керпи .

230лв/т. в торби по 15кг.,ама инфото ми е от преди месец и половина.
transportna - специалист
Слънчогледови пелети на "Керпи" - 200 лв. на биг бег и 233 лв. в чували по 15 кг. Инфото е от 17.02.2017 год.
Някой знае ли лесен или "тарикатски" начин за прехвърляне на пелети от биг бег в чували?
gnt69 - майстор
transportna написа:
Слънчогледови пелети на "Керпи" - 200 лв. на биг бег и 233 лв. в чували по 15 кг. Инфото е от 17.02.2017 год.
Някой знае ли лесен или "тарикатски" начин за прехвърляне на пелети от биг бег в чували?
Със поцинковани кофи. :rolleyes:
Майтап както и да го направиш все ще сбъркаш.
Svezar - специалист
Не знам как е в другите части на страната,но тук по морето евтини пелети /350-370/ лв на тон вече няма /за тези от 440лв в Топливо не съм питал/,в смисъл има,но се записваш и чакаш някой ден да ти се обадят че ти е дошъл реда :wink: Днес с един приятел разделихме два тона от Равда /поръчани преди 10дни/ и докато сваляше пред тях камиона с крана една женица седи отстрани и чака,мислехме че и пречим да мине и и казвам да заобиколи,а тя вика "Ааа не,аз да питам откъде са пелетите че не можем да намерим никъде.." :) А на човека дето се занимава с продажбите телефона му не спираше да звъни през цялото време докато плащах и товареше с мотокара...лудница :shock: Та ситуацията вече не е да пробираш ,а взимаш каквото ти насипят в чувалите и се радваш :-D Добре че го дават затопляне иначе щеше да е още по-зле !
шоп - майстор
transportna написа:
С шнек...даже няма нужда от чували. Излишен разход на труд, пари и време.
шоп - майстор
Svezar написа:
Не знам как е в другите части на страната,но тук по морето евтини пелети /350-370/ лв на тон вече няма

Добре че го дават затопляне иначе щеше да е още по-зле !
350-370 си е живо е...е

Но, нормално...лятото се купува кожух, а зимата слънчева шапка :-)

Сега е време за стрижба: късо до кожа. Който не си е направил добре планирането плаща печалбата на спекулантите.

Поговорката: трябва да остане за да е стигне важи в отоплението:-)

За затопляне е рано да говорим....февруари е!!!
fbr - майстор
Прав си, но ако излезе шефа на комисията за енергийно регулиране и каже, че утре трябва да се вдигне цената на парното или тока, знаеш ли какво ще последва. Еее, има ли правда.
Zhivk0 - напреднал
някои да ми каже ползвал ли е пелети от слънчоглед от Карнобатските и добри ли са? ЕКОЕН е фирмата мисля
filmatoplo - майстор
Брата ми ги ползва ,
първо са скъпи,
второ насипни,
трето отделят много пепел ,
четвърто различни по дължина някой задръстват шнека.
пето опушват шнека и мирише на пушек .

Ако не ти пречи нищо от горното стават .

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: