Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Д.хаджийски - помощник
Мога да уредя нещата за русе да се свалят от камиона след като мине митница. Само трябва да знам количеството .. тел на който може да обсъдим как ще стане 0877919494
kalin72 - майстор
Аз взех 4 тона и малко (4 палета по 70 чувала правят 4 тона и 200 кг) от местните брезнишки на Зиката :) Миналата година останах доволен, да видим тази. Вероятно ще се наложи да купя още 1-2 тона, но тъй като мисля да сменям входната врата с Хьорман, и силно се надявам да падне разхода поне с половин тон. Досега коридора на долния етаж беше студен, вратата често се обледяваше...
Д.хаджийски - помощник
Това с вратата си е наистина добра инвестиция според мен. Ако взимаш врата гледай да е с плаващ праг и топло изолация, глупостите за шумо изолация .. специални брави и тем подобни ги махни като опция.
Д.хаджийски - помощник
И още нещо което ми показаха в завода е че количество пелети клас а и количество пелети клас б да речем имат различна маса и едните горят по дълго от другите, което означава за мен поне че си заслужава да вземеш клас а
Прикачен файл:
FB_IMG_1502175235478.jpg
FB_IMG_1502175235478.jpg (38.39 KиБ) Видяна 2587 пъти
шоп - майстор
Обема на пелетите много зависи от влажността. Всеки може да тества влажността вкъщи. Необходимо е само готварска печка и точна везна :)
kalin72 - майстор
Д.хаджийски написа:
Това с вратата си е наистина добра инвестиция според мен. Ако взимаш врата гледай да е с плаващ праг и топло изолация, глупостите за шумо изолация .. специални брави и тем подобни ги махни като опция.
Спрял съм се на Хьорман, евтиния вариант, Thermo46
http://www.hormann.bg/fileadmin/_countr ... rmo46.html
Не целя сигурност, а само и единствено топлоизолация. Препоръчват ми и PVC врати, но при положение, че имам такава сега, съвсем не мисля, че са вариант...
Ще изолирам и пода на коридора с корков паркет, сега е ламинат и теракот, върху мозайка...
Здравейте ,

от Варна съм и ми предстои закупуване на пелети за първи път. Спрях се на слънчогледови . Намерих засега най-близко в село Ловец - цена около 180 лв тона .
Някой може ли да изкаже мнение за тях или за други ,които е ползвал и му харесват /слънчогледови/. Може и да се кооперираме с някой да ни излезе по ефтин транспорта.
Д.хаджийски - помощник
Колега къде чак в с.Ловец търсиш пелети и то слънчогледови. За транспорт мога да говоря с моята фирма евентуално но като теглиш чертата разправиите чистенето после ще ти светне че по добре дървесни пелети да си купиш дори и по ниско качество. Уточни ако обичаш с каква горелка си, рискува ли ти се да попаднеш на кофти качество слънчогледови пелети и да се чудиш после и котела как да си изчистиш.
Ами не съм много сигурен за селото , но е около Шумен. Иначе ще си купувам DakonEra Long Time с автоматично самопочистване ,просто искам да взема пелетите сега ,защото после цената ще е друга . Този котел ми го предложиха точно за горене на слънчогледови пилети.
Д.хаджийски - помощник
Ако е около шумен може нещо да измислим за транспорт на някаква сносна цена. Обади се ще помогна каквото мога.

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: