• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 518
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:) Качете някой клип как работи камината ,настройки . :)
Има ли вариант камината да се поръча с плътна врата, като Еко Спар? Мисля да я инсталирам в отделно помещение извън апартамента и не ми се иска да топля стълбището на блока. Ако не може да е заводско изпълнение то може ли знаещите да предложат подходяща алтернативна изолация на вратата? В този ред на мисли, камината изолирана ли е от страни?
n.ganev - майстор
Няма пък :finga: :finga:
Ще дойдеш да я видиш и чуеш на :drinkers:
nih
ediv написа:
Ръководство за работа на камината
http://www.greyko.com/wp-content/upload ... ou_Web.pdf
Линка не работи, ако може някои да пусне ръководството пак.
Другата седмица ако е рекъл господ ще стана и аз собственик на една :o
filmatoplo - майстор
:) Айде по скоро с отзивите че клиентите само за това питат ,от моята уста приличало на реклама . :wink:
Без някой да е преди тях не се решават да са първи . :)
Ndp007 - специалист
Ами на печелившите честито моето Бижу се обижути още на първото пускане.Водната риза си протече като леика.Сега тръгвам по мъките с гаранциите сваляне качване и така на татък.ама какво да се прави Българска му работа.
uho - специалист
Здравейте,
Искам да попитам - за да важи гаранцията на камината, трябва ли да има противокондензационен смесител?

Благодаря
Ndp007 написа:
Ами на печелившите честито моето Бижу се обижути още на първото пускане.Водната риза си протече като леика.Сега тръгвам по мъките с гаранциите сваляне качване и така на татък.ама какво да се прави Българска му работа.
Ай туй искам да го вида.
Вчера са ригистрира, неска са оплакваш.
Верно ли кат лейка?
martolk - специалист
До колкото видях се тестват под налягане преди да се опаковат. Моята беше омокрила пода на камиона с останалата вода. Но знае ли човек...
filmatoplo - майстор
Кога протече ,още веднага при пълненето с вода или чак при запалване ,кой я пълни с вода ,там ли беше дистрибутора .Възможна ли е допусната не призната грешка .
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 518

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: