Здравейте ....нов съм в форума а и може би и въпроса не ми е за тук но все пак ще си кажа билежките
.. отоплявам 100кв етаж от къща с вътрешна изолацията с обща мощ на радиатори 12кв. Който с с термо глави само на лирата няма а боилера мо е с серпентина която се управлява от ел задвижка.....Та закупих пелетна камина лили 20 кв ..дойде исталатора настрои камината и дим да го няма
.....пускам камината да работи достига температурата на водата (65 градуса) като преди да достигне тази t започва да намалява мощноста и влиза в модулация (66градуса)до тук добре но когато достигне зададената температура на стаиния термостат отметката която стои на дисплея на камината изчезва (нормално ли е това)след което камината продължава да си работи като температурата на водата се покачи на 68 градуса камината влиза в някакъв режим wait cooling след което камината гасне и t на водата започва да пада стига до 54 градуса и камината зе пали отново ...в рамките на 1 час камината влиза 3 или 4 пъти в този режим и съответно толко пъти се пали .....предполагам това не е нормално ....или така работят тези камини ако може някой да ми помогне да оправя нещата предварително му благодаря ......поздрави