• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Вече съм готов с инсталацията на отоплителната система, остава да монтирам само разш. съд и помпата. Двоумя се между WILO или GRUNDFOS. Не знам защо, но втората ми харесва повече, дайте ми съвет, моля Ви!
Takezo Sensey - модератор
Моята е световно НЕИЗВЕСТНА пък трета година си работи. :?
Master_Kenobi - V.I.P.
emtod написа:
Двоумя се между WILO или GRUNDFOS.
И двете са Мерцедесите... пардон БМВ-етата в бранша. :-D Не знам, от какво произтича двУуменето ти? :? Че чак и цяла тема по въпроса...
-------------
П.П. Нещо се газирах от новотемието на наводошли тази вечер. Извинявам се, за което. :-D
Master_Kenobi написа:
emtod написа:
Двоумя се между WILO или GRUNDFOS.
И двете са Мерцедесите... пардон БМВ-етата в бранша. :-D Не знам, от какво произтича двУуменето ти? :? Че чак и цяла тема по въпроса...
-------------
П.П. Нещо се газирах от новотемието на наводошли тази вечер. Извинявам се, за което. :-D
Специалиста, има къде, къде по - глупави теми , ама нали се водиш СПЕЦИАЛИСТ , не смятам да ти отговоря. Ако си много умен ходи да преподаваш в ТУ "Топлотехника".
Master_Kenobi - V.I.P.
Оф, ужас! И тук ли се започна...
Един новобранец във форума започва да се открехва и застава на течение... Едва ли то ще го "издуха" от тук, като знам толерантността на екипа.
Дано поне и той я разбере и следващия път употреби горния епитет към себе си и собствената си интелигентност. Явно разликата между нас е около един-два вагона прочетени книги и поне хиляда часа форумско общуване. Както и да е...

Не знам защо ми се сърдиш, друже emtod, след като ти дадох цялата информация по въпроса, който те интересува?! Дали пък не е заради ника, или аватара ми, или титлата "специалист", която автоматично се присвоява от системата след 50 поста?! Постнички са твоите - да.
Или просто си напрегнат?
Хайде, моля те, иди да си разтоварваш комплексите на друго място в Нета. (Той поне е безкраен и дава много възможности за това.) А аз ти обещавам, че няма повече да те навирам на едно място дето слънце не грее, нито в тази, нито в други теми. Честна дума! :)

П.П. Ама ти много не ми вярвай, че ако прекалиш и Нета ще ти стане тесен... :-D
Душица златна. :) Намерил на кого да скача. Сладур! Хехе! :)
Master_Kenobi - V.I.P.
ESPACE написа:

Ако наблягането на У-то е опит за правописна корекция, то явно правописа не е силната ти страна.
Хм, дали?! :? Възможно е, но едва ли. Ще видим... :? Речникът не ми е под ръка в момента, но утре ще имаш отговор.
Master_Kenobi - V.I.P.
ESPACE, прав си. Аз съм сгрешил. Виноват! :(
Иначе са верни и двете твои предположения, което е обяснимо, след...
donnna - специалист
само да спомена - вило-то се продава по-ефтино но е без холендри за връзка, докато грюнфуса е с холендрите ама е по-скъп....
rosnaj - помощник
Здравейте колеги!Аз изкарах 4 отоплителни сезона със "SALMSON",но нещо започнаха да греят намотките(лаковото изолация "заминава"). И аз смятам да купувам нова GRUNDFOS.
  • 1
  • 2

Тема "Кеква марка помпа да си купя ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: