Анди, ако не ти трябват 20 градуса в мазето по-добре ги изолирай и сигурно ще ти се намали разхода.....поне така си го представям на теория
а и зелето ще ти стане много бързо
А иначе за дървената дограма.....миналата седмица спахме в един хотел в Асеновград и те с такава дървена.....красотия.....обаче духаше и се беше изметнала, боята олюпена вече.....явно от сняг, защото ми направи впечатление, че бяха сложили алуминиеви работи от външната страна на прозорците.......така, че не знам как ще изкарат 50 г.
Хотела на око беше някъде към 2002-ра.....някъде имаше няква година ама не помня къде го видях.....иначе направен с вкус и кинти.......На мен ми бяха поувиснали малко ПВЦ-тата и с един шестограм(май 4-ка) проверих тука в форума в друга тема и там си пишеше къде и как да бръкнеш с шестограма 

А иначе за дървената дограма.....миналата седмица спахме в един хотел в Асеновград и те с такава дървена.....красотия.....обаче духаше и се беше изметнала, боята олюпена вече.....явно от сняг, защото ми направи впечатление, че бяха сложили алуминиеви работи от външната страна на прозорците.......така, че не знам как ще изкарат 50 г.