• 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 518
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
Наблюдавам как работят двуцифрен брой Бижута и още много други без допълнително " охлаждане " - справят се перфектно. Все пак помещенията се проветряват, отварят се врати и т.н.
Ndp007 написа:
Трифон П.Трифонов написа:
Ndp007 написа:
Казвай направо.
Ехеййй, така не е интересно. Поне да стане дума за каминката, да сме в час за проблема и светнати за решението.
Е споко де може да ме канят на ракия или да ме бият. Ще обадим ако има нещо. Колега rubio имаш лично
Имаш камина аз я искам идваш във Шейново да пием вино и да прецениш дали ще ми върши работа
rubio написа:
Ndp007 написа:
Ехеййй, така не е интересно. Поне да стане дума за каминката, да сме в час за проблема и светнати за решението.
Е споко де може да ме канят на ракия или да ме бият. Ще обадим ако има нещо. Колега rubio имаш лично
Имаш камина аз я искам идваш във Шейново да пием вино и да прецениш дали ще ми върши работа
Ако си в капрони или м+с може да се знаем
rubio написа:
rubio написа:
Ndp007 написа:
Бе пишете си на лични, че са бъркам за разни гаджета така, като участвам в цитата.!
Еееее, аман от новобранци! Ши ма разведете бре
rubio написа:
rubio написа:
Бе пишете си на лични, че са бъркам за разни гаджета така, като участвам в цитата.!
Ако си гей ща разведем аз си мислих че сме само мъже съжалявам
rubio написа:
rubio написа:
Сори , не съм, ма няма да ви развалям играта мъжка де. Пишете си както ви е удобно и се еманципирайте, ма по дискретно.
То тия неща сгряват, ама темата е за Камина Грейко, а не как да та сгрея, ако ми паднеш.
Ndp007 - специалист
rubio написа:
Сори , не съм, ма няма да ви развалям играта мъжка де. Пишете си както ви е удобно и се еманципирайте, ма по дискретно.
То тия неща сгряват, ама темата е за Камина Грейко, а не как да та сгрея, ако ми паднеш.
Аз не мога да кажа тази камина дали ще стане за дадено жилище. Отиваш при доставчика до махалата в Аквата и той ти казва дали става или не. Ако не, питаш тук във форума катоо казваш какво искаш да топлиш и някои да се навие да сметне. Има и още един начин мога да дам телефона на монтажниците но първо трябва да ги питам. Работя в KRES-D
Emoooo - специалист
Това бижу нали може да управлява 2-ра помпа за БВГ-то чрез натурелата или греша?
Emoooo написа:
Това бижу нали може да управлява 2-ра помпа за БВГ-то чрез натурелата или греша?
Да, може.
http://www.greyko.com/wp-content/upload ... panded.pdf
ivanovhr - специалист
Моята снощи изгасна и светна аларма за изгаснал огън. Струва ми се, че след поддържане не можа да разпали. Ще я наблюдавам, ама коя настройка да бутна не знам.
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 518

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: