Най - вълнуващия въпрос зимно време.
andy_forresite - майстор
Един ламерски въпрос. Може ли да включа резервното захранване интиел 150 вата в контакта, в него да включа стабилизатор стабор 120 и в него да включа кабела от горелката?
Дали ще гръмне :-D
andy_forresite написа:
Един ламерски въпрос. Може ли да включа резервното захранване интиел 150 вата в контакта, в него да включа стабилизатор стабор 120 и в него да включа кабела от горелката?
Дали ще гръмне :-D
Анди, не прави глупости! Умно момче си, впрегни интелекта да прави пари!
димитар кисиов - специалист
tihomir123 написа:
Здравейте мисля да си подвъжа помпата към горелката RB 20, но не знам как да направя самата софтуерна настройка да се вкл. на 41 гр. и да изкл. на 40 гр.Ако нямой може нека помогне благодаря. :yawinkle:
A защо не пробваш на 55 градуса
n.ganev - майстор
Най-вероятно защото е настроил мах работа на 50 :?
gunpowder - специалист
Момчета здравейте отново .Тази горелка тотално ме изнерви вече съм почти на ръба, трупа шлака , пада осветеноста , гасне сама и това само на първа мощност го прави.Увеличихме времето за подаване с две десети вече е 1,5 кг на час - не става трябва на всеки час да се чисти отпред и отворите над запалката инъче осветеноста остава на 0. Намалихме вентилатора от 42% на 40% и няма и няма . Какво и става незнам вече , но наистина много ме изнервя.
LazarGanev - "Велик майстор"
gunpowder написа:
Момчета здравейте отново .
С какви пелети си и какъв е наклона на шнека?
gunpowder - специалист
LazarGanev написа:
gunpowder написа:
Момчета здравейте отново .
С какви пелети си и какъв е наклона на шнека?
Сливенски слънчогледови наклона е 45 градуса 3,4 кг за 6 мин
gunpowder - специалист
При 40% на ве тилатора се държи по добре поне не пада под 90 осветеноста но сега е мн често в подържане
andy_forresite - майстор
В нас с едните слънчоци е по същия начин. Два часа и край. Затова ги смесвам с едни 8 мм. Те пък правят бучки, но показах на майка ми как да се намеси докато съм на работа.
Взех едни 6 мм опаковани. Горят много добре и искат по-малко въздух. Имат пепел, но въпреки това камерата е осветене постоянно. Не бях виждал показание 189 в продължение на 2 минути. Тези горят с 1150 оборота, а другите с 1250. Зареждането е като за 1100 грама. С тях може да гори докато пепелта вътре покрие цялата скара. Никакви грижи с тях.
Пробвай твоите пелети при някой с друг вид горелка. Трудно ще изкара и 15 минути преди да се задръсти. Трябва да освободиш котела за да има тяга. Не знам какво и дали си слагал ламарини, още ходове, турболатори.. Махни част от тях. И направи вятъра 1250-1280 об/мин.
gnt69 - майстор
gunpowder написа:
При 40% на ве тилатора се държи по добре поне не пада под 90 осветеноста но сега е мн често в подържане
Сега да питам не ще да гори или не иска да излезе от поддържане. Кажи си всичко и ще ти се даде съвет. :partyman:

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: