Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Lomski - помощник
Някои ползва ли такъв или подобен.???моля кажете нешто по въпроса.
Последна промяна от Lomski на съб дек 02, 2017 8:07 pm, променено общо 1 път.
plamen6703 - майстор
Поне малко грамотност прояви, колкото и да си неграмотен поне заглавието на темата гледай да е написано правилно, че да се разбере какво питаш. :partyman:
Lomski - помощник
Пиша от телефон .1 пиша друго излиза извинете.!искам мнение за този котел виадрус фурия 25
plamen6703 - майстор
Няма лошо, аз също пиша от телефона :) Като пишеш правилно и без грешки може и с търсачката да си помогнеш :wink: :partyman:
Ломски, що ти е толко джилязу дома?
Огледай се в интернета по на широко!
Lomski - помощник
Заштото мен ме няма за дълги периоди от време. За жената е по добре .а и не искам само 1 вид гориво.
maistora1965 - специалист
Погледни комбинираният на Грейко и той е за няколко вида гориво.
Lomski - помощник
До сега четох за него .ама маи не минава автоматично от дарва на пелети. А цената саштата.
Lomski - помощник
Котела ми хареса штот има три страни на монтиране. Ама горелката што не са направили модулациата през 1 kw.а .от3-до20 примерно :?
gnt69 - майстор
Lomski написа:
Котела ми хареса штот има три страни на монтиране. Ама горелката што не са направили модулациата през 1 kw.а .от3-до20 примерно :?
Чудо невиждано. От няколко години съм във форума ама май никой няма такоз нещо. Какво си лапнал по котела. Виж какво пише в инструкцията гори дървесни пелети клас ENplus-A1 и ENplus-A2 и дърва. Това значи скъпи дървесни пилети. Всички пелетни котли горят хубави дървесни пелети но са малко тия които горят калпави дървестни, агропелети, костилки, черупки.
Ама кеф цена няма щом като ти харесва си вземи поне да има отзиви и за тоя котел може пък да е хубав а ние да не знаем. :partyman:

Тема "Виадрус фуриа25 автомат.мнения" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: