Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Gecata36 - специалист
Здравейте имам следният проблем до преди два дни горелката работеше екстра но от вчера прави някакви проблеми не гори както трябва тръгва пали си пелетите тръгва на първа степен после втора вдига градусите от 35 на 40 и гасне след това пак същата процедура и така от 3 пъти си достига градосите който са 60 на котела със стаен термостат съм а горелката е ламборджини котела марели :? :supz:
phantom_ - специалист
Някаква грешка изписва ли?Или стайния ти термостат я спира?
filmatoplo - майстор
:wink: Коледа идва ко ти пука .(шега ).Причини много .ама кой да чете или гледа .
Gecata36 - специалист
Не не изписва грешка пали стига сега 43 градуса и вентилатура спира и изписва градусите и след това Fh все едно изписва грешка ама и май губи връска каточе ли със стаиния термостата понеже не му свети лампата която е отгоре стаиният е марка делта доре
Gecata36 - специалист
Че не съм много в час със тази техника а и техника му звъня стана два дена ме си вдига телефона и ме дразни
Gecata36 - специалист
Май като гледам стаиният термостат я спиразнам ли преди постоянно светеше приемника сега тусвети ту не
gnt69 - майстор
Gecata36 написа:
Май като гледам стаиният термостат я спиразнам ли преди постоянно светеше приемника сега тусвети ту не
Ами смени му батериите.
Gecata36 - специалист
Гледам го работи нормално не дава признаци да иска батерий или греша
Чираче - майстор
Gecata36 написа:
Гледам го работи нормално не дава признаци да иска батерий или греша
Откачи кабела, който излиза от стайния термостат и отива към горелката. Свържи двете жила - така изолираш управлението от термостата. Ако заработи нормално, причината е в термостата. Ако прави пак същите номера, търси причината в настройките.
Gecata36 - специалист
Кабела за стаиният термостат влиза в буксата на горелката понеже е безжичен смених батерийте и май се оправи сега върви но ще стане ясно

Тема "Горелката не работи както трябва" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: