Здравейте! Проблемът, с който се сблъскахме с нашата пелетн а камина е, че след изключване от електрозахранването, дисплеят не се включва, остава тъмен. Камината не може да се рестартира.Какво да направим? Моля, помогнете!
kamina.alba18kw написа:Времето и на включване си е заложено в контролера,и няма как да го промениш(поне по стандартния начин мисля)sstenly1 написа:kamina.alba18kw написа:Запалката ми започва да подгрява твърде рано. Как да я наглася да започва на време. Седи 5 мин загрята и чак кпгато стигнат пелетите до нея и тогава пали. Ще изгори така ако пали всеки път.Кое те кара да мислиш,че загрява по-рано.
Виждам я през стъклото кога започва да свети. Едва на началото на пускането на пелетите започва да свети. Преди пускаше и когато достигнат до нивото и чак тогава се вижда, че започва да свети.
Виждам в предните ти постове заради буйния пламък и намалихте дозите и най-вече по врене на фаза запалване на горивото(пар.5 и пар.6) и просто по-бавно ти се пълни горивната пота, а запалката вече е загряла.
Конкретно за тая марка камини си мисля даже че палят малко бавно,имам камина на друг производител която след ON на 2-3 минута е запалила,но пък си има други дертове.