vrangelov написа:genzlat написа:Добър ден,Какво означава ОС?
извинявам се за закъснението,бях по задачи....
Та,много са причините,които налагат ОС,не на последно място/както прочетох в някоя от темите/-иронично,много са домашните животни....
Виждам,че с мъка и ли не,все повече се приближавате до решаването на моя казус,даже ми става мъчно, че дискусията ще свърши!
Когато се решава една задача,решението е вярно ако,са спазени условията на задачата.....
Както писах по-назад,по средата на отоплителния сезон,основен ремонт на ОИ не мога да правя-само козметичен,изразяващ се в преместването на РС на няколко места където по случайност има оставени изводи/сега се замислям,че можеби не са оставени случайно/ !!!
Надявам се с Вашата помощ,да начертаем една работеща схема,която лично ще реализирам/имам необходимите дадености/за следващата зима! Условията остават така;
1.От колекторите до радиаторите,нищо не може да се променя,освен с нова разводка,пак по-тавана,но ще стане много дълга и сповече загуби и много разбиване..
2.Камината,няма къде да се премести,защото няма комини
3.Остава разводката през тавана,тука очаквам да влезете във вихара си![]()
4.последно ,ако ми разрешите право на мнение-да усложним малко ОИ с две помпи по тази схема или по друга......
Кога ще е ремонтът?
Какво целиш? Да избуташ до края на зимата или сега да го правиш?
Схемата ти е грешна.
1.Отоплителна система
2.Напролет
3.Да избутам зимата
4.Коя схема е грешна- старата сегашна или новата бъдеща???