Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ivannik_uvigi - помощник
Клип за производството на пелети от Лескомерс - Шумен.
http://www.leskomers.com/center.php?w=2 ... 002c2638fd
шоп - майстор
Днес се замислих....дали при тази мека зима тия дни или много скоро не е време да се замислят хората харчещи пелети да си закупят пелетки за сезон 2018-1019?

Ясно, че след юни 2018 ще има сурувачка за тока. Пелетките са доста енергоемки и като нищо ще хвръкнат 30% нагоре :?
bmahob - майстор
Не мисля, сега няма суровина и цената е висока, май,юни е момента за мене, но очаквам леко повишение заради нарасналото търсене...., но в наши регион началото н лятото от280_350спокойно се намират. А и зимата не е свършила, макар и мека пелетите вьрвят :-D
ivannik_uvigi - помощник
bmahob написа:
Не мисля, сега няма суровина и цената е висока, май,юни е момента за мене, но очаквам леко повишение заради нарасналото търсене...., но в наши регион началото н лятото от280_350спокойно се намират. А и зимата не е свършила, макар и мека пелетите вьрвят :-D
Вървят си,но друго си е 10 градуса,а не -10.Като гледам и прогнозите докъм 10-11 февруари все го дават до 10 плюс градуса.Така да избутаме до март,после ще му мислим за другата зима. :o
filmatoplo - майстор
Положението още не се е оправило при нас на юг от Бургас ,пелети няма или ако има сега са скъпи ,понеже се эарежда главно от Трон ,делят го двама търговеца и има як дифицит эавода не праща тирове с пелети явно не може да се смогне с търсенето.
ivannik_uvigi - помощник
filmatoplo написа:
Положението още не се е оправило при нас на юг от Бургас ,пелети няма или ако има сега са скъпи ,понеже се эарежда главно от Трон ,делят го двама търговеца и има як дифицит эавода не праща тирове с пелети явно не може да се смогне с търсенето.
Трон не ви ли е далеко?Нямате ли "гаражни производители",които да запълват вакуума?
liverpool-64 - специалист
За Северозападна България. WOOD с. Говежда общ. Г. Дамяново обл. Монтана. 100% букови, неочаквано добри пелети поне за мен. :supz:
Svezar - специалист
filmatoplo написа:
Тъкмо ми се обадиха че утре идва ТИР-а ,дали си потвърждавам заявката отпреди 20 дни :) Имам заявени два тона,ама като гледам до края на отоплителния сезон ,и един ще ми стигне,та ако някой е на зор мога да отстъпя половината-400лв франко склада в Бургас :wink:
Tzinata - специалист
diqn88 написа:
Някой горил ли е от тези http://pirinpelletrazlog.com/prices.php
Зависи от партидата.2015 гори бяха хубави и евтини,ОБАЧЕ 2016 ми разказаха играта.Не стига ,че ги взех скъпо ами бяха и абсолютен боклук.Няма да си помисля повече за тях.Или ако имаш някой,който да ти гарантира,че са произведени от дървесина е друга работа.

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: