Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Може да е от сензора, защото от начало държеше 96-97 л, после 30-40. Дадоха ми нов, защото е гаранционна, но пак държи малко 40-59-60, когато е в модулация и по- малко. Не знам каква е причинара ( пелетите са едни и същи)
plastkomfort - специалист
Трябва да го наблюдаваш когато спре колко освеност показва.
gim - специалист
И аз като plastkomfort предполагам че проблема е в осветеността.Но ти предлагам да направиш обратното на това което те съветва малко преди това.Тоест вдигни минималните киловати на 15 а на котела 25 и увеличи времето за изгаряне на 20.Въздуха на мин. и мах. също трябва да се повиши .С колко ще прецениш сам , като седиш до горелката и наблюдаваш на каква стойност е най-добре.
Здравейте, след дълго следене се оказа, че прави автоматичен рестарт на 5 часа.
gim - специалист
Това проблем в софтуеара ли е? Защото не знам от какво би се рестартирала горелката точно на 5 часа.
gim написа:
Това проблем в софтуеара ли е? Защото не знам от какво би се рестартирала горелката точно на 5 часа.
Нямам представа
plastkomfort - специалист
Звъни на този номер 0888958557 това е човекът който прави управлението.
Влез в сервизното меню там има за почистване на горелката.Една стойност е през колко минути,а другата през колко часа.Тази за часа я направи на 0.Точно тя ти прави резтарт.
krumvd написа:
Влез в сервизното меню там има за почистване на горелката.Една стойност е през колко минути,а другата през колко часа.Тази за часа я направи на 0.Точно тя ти прави резтарт.
И аз така си мисля.
val303 - специалист
krumvd Колега за коя версия става въпрос? В сервизното меню има настройка за почистване при старт и стоп. Това за което казваш не го виждам. Аз съм с 1280.

Тема "IVG S 40" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: