Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Kalin_tattoo - помощник
На какъв принцип действа тази система, че не съм запознат. Нужно ли е да има ВиК инсталация до котел. Той ще е в мазето а в близост до там нямам вода, а за извеждане до там и дума неможе да става.
joroG - помощник
да необходимо е да има ВиК до котела,тъй като към серпентината се подвързва термостатичен вентил,който в случай на прегряване отваря и през серпентината преминава вода,за да намали температурата на котела.
Kalin_tattoo - помощник
Не съм срещат до сега такова нещо. Ако е лесно да свързване ще го направя, защото все пак всичко ще е "направи си сам". Не мисля че ще е кой знае колко трудно да се сложи този винтил
naskov - майстор
Лесно е . 120-130лв струва клапана, но моят опит сочи, че веднъж като отвори и след това не може да спре напълно. Пробвал съм с най различни марки и все така.
Kalin_tattoo - помощник
Избора ми вече клони към Бърнита. Някак си по-модерен ми изглежда и до сега никой не ми каза нищо лошо за него. Все пак имам цяло лято докато го купя така че не е последния избор. Ако някой има по-добър вариант нека се изкаже ии да замълчи завинаги. :-D
sian - специалист
Колега разгледай witkowski kotły .pl ако ти харесат ще те насоча към вносител. Аз имам подобен произведен в Дряново. С ретортна горелка са и двата .

Тема "Избор на котел на твърдо гориво. Дайте предложения." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: