filmatoplo написа:давай гоfilmatoplo написа:От обещаната за великден промоция остана един комплект Грейко 20 клв на старата цена.
 Давам го на този който обещае че ще се грижи  добре за него  , бонус  пуск на 1-6 Май задължително  агнешка чорбичка
 Давам го на този който обещае че ще се грижи  добре за него  , бонус  пуск на 1-6 Май задължително  агнешка чорбичка  
filmatoplo написа:давай гоfilmatoplo написа:От обещаната за великден промоция остана един комплект Грейко 20 клв на старата цена.
 Толкова де -вокруг тубуса по 10 мм. Бях забравил -монтирал съм горелка Грейко рб 20 на котел Грейко Експерт 30 отстрани -фланеца си пасва на отворите  точно .
 Толкова де -вокруг тубуса по 10 мм. Бях забравил -монтирал съм горелка Грейко рб 20 на котел Грейко Експерт 30 отстрани -фланеца си пасва на отворите  точно .Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: