Не знам кой какво кпд вади и с какво го мери но като чета постовете в грейко раздела разхода се доближава до 21кв комо в мини.ален режим..... аз знам че с мойта женА
която отвори т главите на макс и без иОлация на таваните пак стигам до първа степен при 1,3кг на час на първа, но грейкото също ма.кеди, може би ако сега влизах и четях и ми предстоеше щях да взема него макар че алфа плама сие марка с традиции и развитие
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bmahob
- майстор
41 мнения в "Каква камина на пелети да избера"
velislav07
- помощник
Благодаря за мненията,относно бърнита категорично не го разглеждам, защото до момента само лоши коментари чета и някак си се настроих негативно към тях.За камините Лили и Виктория ми е интересно да споделите повече информация.Онзи ден открих някакви timsistem пак били сръбски и продавача каза ,че са доста по-качествени и превъзхождат българските,за тях нещо да знаете
filmatoplo
- майстор
Трифон П.Трифонов
- майстор
чет ное 01, 2018 5:53 pmfilmatoplo написа:Кефиш отсякъде.И още го умуваш ,100 пъти писах Грейко това стига ,днес имах честта да ги видя и заедно Виктория и Грейко свързани една до друга камините в офиса на Н Ганев -та Викторията е просто с повече дебел метал по нея ,качествена изработка но по сложна за поддръжка тоест чистене .Двете камини се ползват за действащи мостри -не са мръднали .Дълго е за писане защо Грейко -има защо.
То и аз са напъвам да им разпраям, ама друго си е от спец да се чуе.
filmatoplo
- майстор
Викторията си бива но е по консервативна -по сложна за разглабяне и по тежка от излишно натрупано желязо -за немци идеална като звъннат на монтажната фирма и тя да си му бере гайлето да разглабя и почиства на месец два -разбира се срещу 200 евро де ,но у нас такива паре нема
Затуй една от причините в избора .Двете камини ги гледах монтирани на 50 см една от друга в една инсталация с помпи,кюнци -всичко в действие .И да се чудиш защо на Викторията интериорната ламарина отпред е 3мм -то Макаров от 10 метра не може да я пробие 
Трифон П.Трифонов
- майстор
чет ное 01, 2018 9:10 pmfilmatoplo написа: Викторията си бива но е по консервативна -по сложна за разглабяне и по тежка от излишно натрупано желязо -за немци идеална като звъннат на монтажната фирма и тя да си му бере гайлето да разглабя и почиства на месец два -разбира се срещу 200 евро де ,но у нас такива паре немаНякъде, на друго място, да си виждал подобно нещо?Затуй една от причините в избора .Двете камини ги гледах монтирани на 50 см една от друга в една инсталация с помпи,кюнци -всичко в действие .И да се чудиш защо на Викторията интериорната ламарина отпред е 3мм -то Макаров от 10 метра не може да я пробие
![]()
За Макаров нидей предполага! Ясно'й, чи Викито си тижи на мястото, ма да я бяха открили кат бронежилетка по мое време. Щях да си я нося вместо значката.
zaid1127
- специалист
чет ное 01, 2018 5:53 pmfilmatoplo написа:И аз ги гледах тези двете камини в офиса на въпросния колега, познаваме се.И още го умуваш ,100 пъти писах Грейко това стига ,днес имах честта да ги видя и заедно Виктория и Грейко свързани една до друга камините в офиса на Н Ганев -та Викторията е просто с повече дебел метал по нея ,качествена изработка но по сложна за поддръжка тоест чистене .Двете камини се ползват за действащи мостри -не са мръднали .Дълго е за писане защо Грейко -има защо.
И контролера на Викторията не ми хареса ама никак....
Ама на въпроса "Защо по дяволите на камината на Грейко пресостата за въздух е вързан на горивната камера, след като на всички останали е след димния вентилатор и какво точно мери? " - не получих задоволителен отговор.
Може ти като виден "Хваляч" на Грейко ще ми обясниш!
Трифон П.Трифонов
- майстор
Може ли аз, като съотборник, да предположа?
Или да пазя тайна от шпионите?
Според мен, това е много хитро.
Не съм чул или прочел още за проблем с тая джаджа.
Очудвам се, че даже питаш.
Или да пазя тайна от шпионите?
Според мен, това е много хитро.
Не съм чул или прочел още за проблем с тая джаджа.
Очудвам се, че даже питаш.
Трифон П.Трифонов
- майстор
Аха. Другите мерят налягане, а джаджата е се пресостат.
Тънката мисла, на инжинера, е безпроблемна работа на устройството, а то е по защитено когато е на наветрената страна. Вързан е на вакуум, Заид и няма как да се замърси, запуши....
Браво на Грейко!
ФБР, някои пелетарници имат антиглаевоч на вратите. Тука не знам как е.
Тънката мисла, на инжинера, е безпроблемна работа на устройството, а то е по защитено когато е на наветрената страна. Вързан е на вакуум, Заид и няма как да се замърси, запуши....
Браво на Грейко!
ФБР, някои пелетарници имат антиглаевоч на вратите. Тука не знам как е.
Тема "Каква камина на пелети да избера" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература