пон дек 03, 2018 11:25 amsian написа: Телефона на Росен не е верен...Много се извинявам за грешката ,въобще не съм го погледнал.
Това е 0895606888
пон дек 03, 2018 11:25 amsian написа: Телефона на Росен не е верен...Много се извинявам за грешката ,въобще не съм го погледнал.
пон дек 03, 2018 11:23 amfilmatoplo написа: От опит монтирал съм такъв котел -направен е почти само за въглища но става и за пелети но вентилаторите с които идва за съответната мощност е доста мощен -предвид въглищата .След това КПД на котела не е голяма съдя по температурата на димните газове .На какво гориво ще го
караш . Не пали автоматично
Благодаря за отговора ,колега!
На пелети,въглища и дърва.Каквото има.На пелети ме интересува основно апетита му,но ако някой сподели и за въглища ще съм му благодарен. .
пон дек 03, 2018 11:23 amfilmatoplo написа: От опит монтирал съм такъв котел -направен е почти само за въглища но става и за пелети но вентилаторите с които идва за съответната мощност е доста мощен -предвид въглищата .След това КПД на котела не е голяма съдя по температурата на димните газове .На какво гориво ще го караш . Не пали автоматично .Верно че вади големи градуси200-240....не може ли да му се побае малко...а и някакви настройки ако кажеш...няма да имаш грешка....
пон дек 03, 2018 5:55 pmfilmatoplo написа: Освен усукани шини в тръбите , и по малък вентилатор .Усукани шини има...ако направя други да са повече усукани дали ще има ефект или да не се хабя....а нещо от настройките не можели да се докара....
пон дек 03, 2018 9:27 pmfilmatoplo написа: Ами вентилатора ,на какво гориво си.Карам го на въглища....уж донбаски...ама...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: