• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 36
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Чувствам са мотивиран.
Изобщо не съм се съмнявал в килата, щото ми тежат, ма може да е щото аз "олеквам".
....или омеквам.
Сега ши тегля.
phantom_ - специалист
Аз в момента съм на Керпи,утре ще ги претегля и тях и ще споделя.
ср яну 30, 2019 9:19 pmphantom_ написа:
Аз в момента съм на Керпи,утре ще ги претегля и тях и ще споделя.
Няма утре уа брат. Аз тегля сега.
Имам и свидетел.
https://photos.app.goo.gl/bzzhLzxZVvK6Sfcx7
Юли миналата година, Биоенергия Сливен, купени от склада в Езерово.

Някой да не си помисли, чи съм ц.....войвода от Сливен?!
mitko i - напреднал
Здравейте. Някой знаели от къде мога да поръчам слънчогледово пелети тези с кафяви отенък? Добре горят, искам да ги взема от производител. Благодаря...
phantom_ - специалист
Ами напиши на хората от къде си, за да могат да ти предложат.
mitko i - напреднал
пет фев 01, 2019 9:00 pmphantom_ написа:
Ами напиши на хората от къде си, за да могат да ти предложат.
От Пловдив съм, в момента горя слънчогледово със сив отенък, но имам наблюдение за кафявите. Изгарят много добре и са добре пресовани. Затова питам ако някой знае къде ги правят да пише.
jolobg - специалист
съб фев 02, 2019 3:39 pmmitko i написа:
От Пловдив съм, в момента горя слънчогледово със сив отенък, но имам наблюдение за кафявите. Изгарят много добре и са добре пресовани. Затова питам ако някой знае къде ги правят да пише.
Дистрибутор на Приста Комерс ми достави черни и кафеникави (опаковани на различни палета). Питай тях. Планирах да им се обадя в края на сезона, след като имам оформено мнение за качествата на едните и другите, дали те ги произвеждат така, или дистрибутора ги смесва :yawinkle:
mitko i - напреднал
вт фев 05, 2019 8:20 amjolobg написа:
съб фев 02, 2019 3:39 pmmitko i написа:
Дистрибутор на Приста Комерс ми достави черни и кафеникави (опаковани на различни палета). Питай тях. Планирах да им се обадя в края на сезона, след като имам оформено мнение за качествата на едните и другите, дали те ги произвеждат така, или дистрибутора ги смесва :yawinkle:
Може ли да ми оставиш номер да им звънна? Пиши ако желаеш на лична. Благодаря
вт фев 05, 2019 8:00 pmmitko i написа:
Може ли да ми оставиш номер да им звънна? Пиши ако желаеш на лична. Благодаря
Ееее, Митачееее.....
Само копирише Приста комерс, праскаш у браузеро и...

http://pristacommerce.com/contact/

Звънкай!
Здравейте,
Някой да има опит със слънчолгедови пелети за района на София. Искам да заредя 5 т. , 4астно лице. Заинтригува ме мнението, 4е имало слън4огледови със кафеникав отенък, които са по калори4ни от 4ерните. Някой да има номер на дистрибутор за района. Или да направим партия ако има и други от моя район. Ще съм благодарен за всякаква информация за ка4ествени слън4огледови пелети на добра цена, кой откъде купува
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 36

Тема "слънчогледови пелети предимства и недостатъци" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: