ср мар 06, 2019 10:43 pmRadoslaw написа:Хахааааа, Радо-до-до-дооо, хуморът ти, късно вечер, е невероятен.ср мар 06, 2019 9:49 pmТрифон П.Трифонов написа:И тате може и аз мога ,ама овцата си иска Пръч.Вземете и го направете ,като хората,че чак на мен ми става неудобно.ср мар 06, 2019 9:44 pmYordanTsvetkov написа: Здравейте,ползвам РБ20 четири сезона. Тази зима съм на слънчогледови 8мм и ми образува малко нагар в тръбата на малкия шнек. Интеренсува ме дали мога да разтегля спиралата на малкия шнек защото стои около 3см по навътре в тръбата?Можеш.
чет мар 07, 2019 6:27 amТрифон П.Трифонов написа:Не е хумор. Върти се във форума и се оглежда като цесекар за дузпа за Грейко и се облизва ама няма.ср мар 06, 2019 10:43 pmRadoslaw написа:Хахааааа, Радо-до-до-дооо, хуморът ти, късно вечер, е невероятен.
Към дистрибуторите,
дайте му да тества една една горелка на която всичко и е измислено нито и трябва нов вентилатор щото инженерите са тествали в завода и са сложили какъвто трябва, нито да се чудиш как и кога да запалиш, щото си има запалка и пали самичка без кибрит, нито и трябва да се чудиш с какъв силикон да намажеш главата. Всичко си има и работи.
Моята и тя е на 4 сезона ама малкия шнек не е мръднал и милиметър.