Най - вълнуващия въпрос зимно време.
chefi_met - помощник
Здравейте,
понеже съм нов във темата, а нямям физическата възможност да прочета 1300 страници с коментари, бих искал да попитам дали можете да ми препоръчате фирма, която е дистрибутор и същевременно извършва монтаж и подръжка на корли Грейко. Знам, че рекламата тук не е добре приета, но ако може потребителско мение поне би ми било от полза.
Става въпрос за къща (2 етажа, 180 км м) в района на София. Насочих се към Грейко от препоръки на приятели, но те не могат да ми препоръчат никой около София, а виждам че фирмите са много.
Благодаря предварително!
LazarGanev - "Велик майстор"
За да не се бъхтиш да четеш мога да те уверя, че в тия 1300 страници няма списък на дистрибуторите, но ако отвориш сайта на Грейко ще се убедиш, че не са толкова много в София:wink:
filmatoplo - майстор
:wink: Някой монтирал ли е вече Екзотика . :supz:
Evgeniy - майстор
Отдавна бях забелязал, че на вентилатора на класичекото Грейко (стария контролер) има датчик на хол и ме дразнеше, че няма кой да прочете оборотите. Като видях, че има оборотомери по 5-6 долара си поръчах един от Али-то и с нетърпение го свързах. Да ама не. Оказа се, че магнита на вентилатора е с 12 полюса и вместо един сигнал на оборот дава 12 и това ми обърка сметките. Успях да сменя режима на честотомер и сега мери честотата на въртене. В крайна сметка трябва да разделя показанието на 2 и да го умножа по 10. Така показва 230, което всъщност е 1150 оборота.
Та в крайна сметка си имам оборотомер, макар и с малко сметки.

Прикачен файл

DSCN8642.jpg
gnt69 - майстор
вт май 14, 2019 9:26 pmEvgeniy написа:
=D> =D> =D>
Kondor1 - специалист
вт май 14, 2019 9:26 pmEvgeniy написа:
В крайна сметка трябва да разделя показанието на 2 и да го умножа по 10. Така показва 230, което всъщност е 1150 оборота.Та в крайна сметка си имам оборотомер, макар и с малко сметки.
Имаш ама ако горелката не следи оборотите и не реагира при спиране, каква файда да гледаш числа?
chefi_met - помощник
Благодаря за отговора.
Последна промяна от chefi_met на ср май 15, 2019 8:22 am, променено общо 1 път.
chefi_met - помощник
пон май 13, 2019 7:43 pmLazarGanev написа:
За да не се бъхтиш да четеш мога да те уверя, че в тия 1300 страници няма списък на дистрибуторите, но ако отвориш сайта на Грейко ще се убедиш, че не са толкова много в София:wink:
Благодаря за отговора! Видях че дистрибуторите на Грейко не са толкова много, но срещнах и кофти изказвания за някои от тях, та за това реших да попитам все пак!
filmatoplo - майстор
:-D И при мен е така -деля килограмите и годините на жената на 2 ,каквото свърша аз :heart: и тя го дели на 2 :lol: :supz:
stridata - специалист
ср май 15, 2019 8:21 amchefi_met написа:
пон май 13, 2019 7:43 pmLazarGanev написа:
Благодаря за отговора! Видях че дистрибуторите на Грейко не са толкова много, но срещнах и кофти изказвания за някои от тях, та за това реших да попитам все пак!
Норбас е фирмата която на мен ми достави инсталира и подържа гаранционно Грейко. Изградиха ми цялата инсталация в къщи. Нямам забележки! Чисто, спретнато и културно. Викал съм ги и за проблеми и се отзовават бързо ако не става по телефона.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: