Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Rumen89 - специалист
пет юни 14, 2019 3:32 pmkalin72 написа:
Ами...никой не измества вниманието върху един продукт. Но след като няма доказателства, че други горелки горят слънчогледови пелети, че други котли се чистят по-леко от Експерт, тогава какво?
Както виждаш, има теми за доста други марки горелки и котли. Който не харесва Грейко, чудесно, да си купи каквото душа му сака. Никой не промива мозъци, ако имаш това в предвид.
И не, не сме на процент, просто доволни позватели. Поне аз де.
За теб ако е лесно за не е лесно проблем ли е да си дам мнението.
n.ganev - майстор
Май излязох прав Баси
Много научавам.
Например, че някой нацъмбукал се ама не скаквото е трябвало като Пат с горещи лайна започва да се възмущава от собственият си избор оплювайки и осирайки хора, които са понечили да му помогнат.
Е, нормално е в днешно време.
То голямо оспамване на темата бе Баси!
Ама иначе - Добре, че да не умре като една зелена тема дето се сетих
Па и добра реклама се получава с тая полемика
И да се помни, че "зелена тема" е термин Мойййиииии...........!
Амин!
Rumen89 - специалист
пет юни 14, 2019 10:49 pmn.ganev написа:
Май излязох прав Баси
Много научавам.
Например, че някой нацъмбукал се ама не скаквото е трябвало като Пат с горещи лайна започва да се възмущава от собственият си избор оплювайки и осирайки хора, които са понечили да му помогнат.
Е, нормално е в днешно време.
То голямо оспамване на темата бе Баси!
Ама иначе - Добре, че да не умре като една зелена тема дето се сетих
Па и добра реклама се получава с тая полемика
Слушай сега парнаджията аз не съжалявам за моя избор той е много по добър от тоя котел който вие представяте и се правите на пишман търговци в форума. Моя котел както казах мога да го изчистя с бяла риза от до и да отида на ресторант и то скъп ресторант. Докато при вашият трябва да си купя прахооловител за да не се тровя. Седете си там по мазета и не се занимавайте с мен.
Последна промяна от Rumen89 на нед юни 16, 2019 12:53 pm, променено общо 1 път.
markoscbr - специалист
Ееееееееее стигате бе колеги поне 10страници само спам. Ако някой нов се регистрира ми то в тези страници само нападки,аз разсъждавам така парите са мои с труд съм си ги изкарал ще ги дам за каквото съм решил. За Румбата експерта е перфектен ако си в къща и имаш възможност за от тук и оттам дръвца за някой ден е супер,така икономисваш пелети и все пак решението си е твое парите ги даваш ТИ успех
batpetio - напреднал
Темата е за Пелетни горелки GREYKO BMG и RB,ви спорите за колтли.Смешно е,един наистина качествен продук,и то наша разработка,Българска се справя повече от добре,по точно перфектно,изгаря всичко което мине през шнека(пробвано еее) слънчоглед,костилки,шлюпки....абе само шнека да прекара материала и жега.Имам две един комплек котел и RB,монтиран преди 3-години(тогаво писах в форума за помощ,но не получих,исталатора си свърши работата по късно,закупих 2-ра за баща ми BMG,монтирана на едно турче,е пеее си..топло сие и на двети къщи).Но проблемът е че с тоя горелки ,не могат да се тестват качесвени ли са пелетите..малко игра с въздух и доза и гориии..Не се яжте бе ХОРА помагайти си..споделяте проблеми и решения,много злоба и завист им по тоя свят...
Rumen89 - специалист
нед юни 23, 2019 9:48 pmbatpetio написа:
Темата е за Пелетни горелки GREYKO BMG и RB,ви спорите за колтли.Смешно е,един наистина качествен продук,и то наша разработка,Българска се справя повече от добре,по точно перфектно,изгаря всичко което мине през шнека(пробвано еее) слънчоглед,костилки,шлюпки....абе само шнека да прекара материала и жега.Имам две един комплек котел и RB,монтиран преди 3-години(тогаво писах в форума за помощ,но не получих,исталатора си свърши работата по късно,закупих 2-ра за баща ми BMG,монтирана на едно турче,е пеее си..топло сие и на двети къщи).Но проблемът е че с тоя горелки ,не могат да се тестват качесвени ли са пелетите..малко игра с въздух и доза и гориии..Не се яжте бе ХОРА помагайти си..споделяте проблеми и решения,много злоба и завист им по тоя свят...
Предполагам цитираш дистрибуторите!
stridata - специалист
Румене, най-любезно те моля да ПРЕСАТНЕШ. Боли ме фар* къв котел си си купил и кой е дустрибутор. Не смяташ ли, че ни обиждаш всички дето сме си купили Грейко без да сме дистрибутори? Ние сме по малумни от тебе ли? Преeба*и сме сe? Къв ти е фак*ния проблем? Аре земи се запри, че почваш да ми идваш повече!
Последна промяна от stridata на вт юни 25, 2019 11:44 am, променено общо 2 пъти.
Kondor1 - специалист
Лято дойде - оставете пелетната тема за на есен. Малко ваканция.
Страдивари, не се ядосеай! Ще умалее и ще спре, като почне да мята пелети към котела, а пепеляка в обратна посока.
Проблемът му е, не че Грейкото е лош, а неговият е по добър. Нека е, Амин!
За да е добър обаче, котелът трябва да е изработен от качествени материали, а те са пари. Колкото и да му е приятел майстора, взел му е още толкова. При всички положения, минал е по тънко от колкото с Грейко. Нека и дано няма ядове!

Кондьо, някои къпят туристи със слънчоглед, а това Грейкото го може най добре.
Приятна ваканция!

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: