Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Колко квадратни метра отопляваш с камината.
IONKOM - помощник
Ок,благодаря,отоплявам 140 кв.м.,но радиаторите не са пуснати на пълна мощност,термо главите са оставени на 23 гр. Да ,четох,че не е хубаво да гасне често защото се износва запалката и дефектира. А за разхода просто питам от интерес,ще ми се да мина " по- тънко", но явно няма да стане .
Burnit2018 - помощник
Здравейте..имам проблем с каминката включва се върви си всичко е 6+ и изведнъж хоп и се изключа без грешка без стигане на зададени стойности просто така димните на 100-105 гр. По някога се чува и някъкав звук но нищо друго. Със стаен термостат на bboil съм ако някой знае нещо да пише че така не става тя работи около 20 мин и тва е
Здравейте.
Имам проблем след три годишно ползване на 13kw. камина burnit за първи път се получи налеп(креозот) и камината започна да пуши и да мирише адски много.До сега не е имоло подобни проблеми и нз. на какво може да се дължи.Ако някой има идея моля да сподели.Други проблеми не съм имал след настройки ат форума които направих(за което евала).Горя пелети от бук клас а1.Възможно ли е да са влажни или причината е друга?
aatri - специалист
пет окт 04, 2019 7:28 pmIONKOM написа:
Ок,благодаря,отоплявам 140 кв.м.,но радиаторите не са пуснати на пълна мощност,термо главите са оставени на 23 гр. Да ,четох,че не е хубаво да гасне често защото се износва запалката и дефектира. А за разхода просто питам от интерес,ще ми се да мина " по- тънко", но явно няма да стане .
Пробвай на А-автоматична там си настройва сама на коя степен да работи.
aatri - специалист
вт окт 08, 2019 10:21 amDerek Petrov написа:
Здравейте.
Имам проблем след три годишно ползване на 13kw. камина burnit за първи път се получи налеп(креозот) и камината започна да пуши и да мирише адски много.До сега не е имоло подобни проблеми и нз. на какво може да се дължи.Ако някой има идея моля да сподели.Други проблеми не съм имал след настройки ат форума които направих(за което евала).Горя пелети от бук клас а1.Възможно ли е да са влажни или причината е друга?
Възможно е.Може и да са не само влажни но и калпави.Смени пелетите.
aatri - специалист
вт окт 08, 2019 10:21 amDerek Petrov написа:
Здравейте.
А чисти ли я тази година преди да я палиш????
aatri - специалист
нед сеп 01, 2019 2:57 pmnasiko_83 написа:
здр. знаете ли как може да се пусне помпата на камина бурнит комфорт 13 без да се пали за да завърти водата :?
Да знаем.
aatri - специалист
ср окт 16, 2019 11:30 pmaatri написа:
нед сеп 01, 2019 2:57 pmnasiko_83 написа:
здр. знаете ли как може да се пусне помпата на камина бурнит комфорт 13 без да се пали за да завърти водата :?
Да знаем.
Коя година е произведена?
Ееегаси, тоя напраска ли за 19 минути 5 изречения в отделни мнения?!!!

Тема "Настройки на пелетна камина BURNit PM Comfort plus 13 и 25 kW" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: