• 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 228
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Включвам да стартира отварям вратата пипам я изобщо не нагрява, сега ще звънна благодаря. :?
Там бушонче няма ли, да се провери нещо, да се поогледа?!
Не видях, купих запалка сега ще я сменя да видя.
Все пак се оказа запалката, след смяната не се и зачуди :) :supz:
kaptagona - специалист
пет окт 25, 2019 9:18 pmrazrushitel написа:
Все пак се оказа запалката, след смяната не се и зачуди :) :supz:
Колега а от къде я купи и колко струва, че сме много с тия камини.
От алфа плам.бг 70лв, абсолютно едно към едно с оригиналната. София ул. тинтява 100, даже момчето си беше тръгнало и се срещнахме за да мога да си я взема.
kaptagona - специалист
пет окт 25, 2019 10:56 pmrazrushitel написа:
От алфа плам.бг 70лв, абсолютно едно към едно с оригиналната. София ул. тинтява 100, даже момчето си беше тръгнало и се срещнахме за да мога да си я взема.
Благодаря колега.Моита е трета година но все пак като знаеш ако изгори да не се луташ.
Колеги,привет!От миналия месец инсталирах Комо 21!Дойде човека да я настрои и пусне за да важи гаранцията и всичко точно печката си работи пали гасне в продължение на две седмици и след това започна да ми изписва от време на време ALARM 5 NO LIGHTING!Чистя я горе долу на 3,4 чувала пелети.Но един път запали някой път неще ,при което се показва споменатата по горе аларма!?Със стаен термостат съм ако има значение.Моля ако някой знае на какво се дължи нека помага,в краен случай ще звъня на хората щото е в гаранция!Четох за проблем със разхлабване на запалката отворих капака,но всичко изглежда наред не е хлабава!???
kaptagona - специалист
На мен ми правеше така по някои път и сега чистя по често самата кошничка където падат пелетите. Трябва всички дупки да са чисти. Моита е комо 15 но предполагам са еднакви.Има ли 5-6 запушени дупки и не пали. Изчиствах я и палеше от раз. И сега знам, отварям вратата чистя само кошничката и няма проблем. :partyman:
Restaurant - напреднал
Здравейте! Някой знае ли на какво време е първото зареждане на кошницата при стартиране на печката? Понеже пелетите който взех са мешени и има кофти чувалчета(по- ситни са и имат прах). Може ли при това положение от шнека да падатнат повече от необходимото в кошницата? Може ли да стане беля при запалване? Благодаря предварително!
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 228

Тема "Настройка на пелетна камина Алфа плам 21" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: