Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте ! От скоро имам Грейко Бижу 16кв. Нека да започна от шнека. Изгорил съм до момента 80 кг. пелети и шнека започна да стърже. Чух се с майстора, който ми я слага, но нали всички са много заети се наложи сам да си го сваля. Свалих го, извадих го, пак го сложих и започна да работи добре, но до следващото палене и пак започна да скърца. Моля за някакво съдействие как да се оправя с това нещо, не мисля да го разглабям през ден!
Другото, което искам да попитам е от относно настройките на камината. Има ли някаква тънкост / специфичност/, която всеки притежаващ такава камина трябва да направи. Все си мисля, че доста ми гори. В момента карам с фабричните настройки. Играх си иначе доста да чопля Р2 най вече, но все си мисля, че файдата е една и съща. Нормално ли е за 8 часа горене да ми изгори 14 кг. пелети при зададена температура 55 градуса като камината реално работи на 51-53 градуса. Имам и други въпроси, но нека първо подред на нещата. Ще се радвам да се отзовете. Благодаря !!
Има тема за Бижуто. Премести си поста там!
Гори си колкото трябва, че да ви е топло и нормално не достига заданието, щото и недостига е в повече, като за сезона.
За сведение, топля се с 35 градуса на водата в момента, като отоплителната не ми е много различна от твоята, нито къщата ми е супер топлоизолирана.
нед ное 03, 2019 10:55 pmТрифон П.Трифонов написа:
Има тема за Бижуто. Премести си поста там!
Гори си колкото трябва, че да ви е топло и нормално не достига заданието, щото и недостига е в повече, като за сезона.
За сведение, топля се с 35 градуса на водата в момента, като отоплителната не ми е много различна от твоята, нито къщата ми е супер топлоизолирана.
Извинявай, но нещо не мога да се ориентирам къде е тази тема за бижуто :?
LazarGanev - "Велик майстор"
Да, няма смисъл от безброй еднакви теми. Виж ТУК
Макар че моето мнение е, че не е твоя работа да се занимаваш с това, щом камината е нова. Имаш ли официален пуск и заверка на гаранционната карта - май не, а? :wink:
нед ное 03, 2019 11:33 pmLazarGanev написа:
Да, няма смисъл от безброй еднакви теми. Виж ТУК
Макар че моето мнение е, че не е твоя работа да се занимаваш с това, щом камината е нова. Имаш ли официален пуск и заверка на гаранционната карта - май не, а? :wink:
Имам !

Тема "Въпроси относно пелетна камина грейко бижу 16 кв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: