И въпреки всичко, най-голямата отговорност си остава за Стиви Брадата 

stevebradata написа:хехе да мерси но този Атмос нещо не вденах той на какво работи на дърва ли на мен ми трябва някъде около 30 кв мощност не искам да е на въглища но с тях май ще ми излезне по евтино от колкото на ток или дърва се пак грея къща на 2 етажа иначе атмоса чешко ли е ? иначе ако има някаква алтернатива да не е свързано с палене и кюморджиски работи аз съм заfilmatoplo ти предлага този котелза жалост нямам газефициране
което щеше да ми реши проблема
ако може да кажеш от къде да погледна повечко за тези котлета ?
stevebradata написа:а и да попитам кое е по добре котлето да е чугун или желязо ?Според мен няма категоричен отговор кое е по-добро. Двата вида котли са изградени по различен начин. Чугунения се състои от чугунени отливки(секции), които са съединени със специални втулки. С увеличаването броя на секциите се увеличава и мощността на котела, затова този тип котли се различават само по дължината си. Стоманените са направени най-вече от 3 или 4мм ламарина, предварително разкроена и заварена. Повече подробности за Виадрус У22 виж tuk. Има и виадрус с по-широко гърло
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: