Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ДРАГОМИР - специалист
Като ти гледам сайта си доста наясно .
ДРАГОМИР - специалист
Единак това е за теб. Дано колегите да не ме псуват. Ако нещо не стане както е по таблицата псувай този който я е съставил.
Последна промяна от ДРАГОМИР на вт юни 16, 2009 9:35 pm, променено общо 1 път.
svetliopi44 - Чирак...
satansho написа:
вече и аз незнам с какво съм наясно и с какво-не

все пак за това са форумите за да се дава някаква информация ...нали ? :)

А ти даде ли??? :? :? :? Ма що да се хабиш ... както и в една друга тема ...трай си да не ти вземат хляба ... :-D Мизерията и еснавщината е пълна ...

Прикачен файл

7.JPG
7.JPG (106.74 KиБ) Видяна 15878 пъти

Прикачен файл

6.JPG
6.JPG (109.32 KиБ) Видяна 15878 пъти

Прикачен файл

5.JPG
5.JPG (101.15 KиБ) Видяна 15878 пъти

Прикачен файл

3.JPG
3.JPG (71.76 KиБ) Видяна 15878 пъти

Прикачен файл

1.JPG
1.JPG (102.17 KиБ) Видяна 15878 пъти
ДРАГОМИР - специалист
svetliopi44 написа:
А ти даде ли??? :? :? :? Ма що да се хабиш ... както и в една друга тема ...трай си да не ти вземат хляба ... :-D Мизерията и еснавщината е пълна ...
пусни и другата страница за комините :o
svetliopi44 - Чирак...
Приятели ..другите страници не са в А4 формат ,но с удоволствие бих ги дал на някой за да му свършат работа ... утре ще направя опит да ги снимам и тях ...обещавам...
ДРАГОМИР - специалист
svetliopi44 АКО ИСКАШ ДА СИ РАЗМЕНИМ НЯКОЯ КНИЖКА. :)
svetliopi44 - Чирак...
Драго аз нямам много ... просто през живота си съм направил 3 камини на кръст :) това което съм сметнал за ценно съм го запазил ... ще снимам и другите и ще ти ги покажа , ще се радвам ако могат да помогнат на някой човек ... яд ме е че не намерих тази с особеностите на климатичните зони и избора на камина ...там се различават и размерите... но тези който съм показал са за нашите условия... пак казвам не съм майстор на камини ...
ДРАГОМИР - специалист
[quote="svetliopi44"]Приятели ..другите страници не са в А4 формат ,но с удоволствие бих ги дал на някой за да му свършат работа ... утре ще направя опит да ги снимам и тях ...обещавам...[/qu
Последна промяна от ДРАГОМИР на съб юни 06, 2009 11:32 pm, променено общо 1 път.
ДРАГОМИР - специалист
svetliopi44 написа:
Драго аз нямам много ... просто през живота си съм направил 3 камини на кръст :) това което съм сметнал за ценно съм го запазил ... ще снимам и другите и ще ти ги покажа , ще се радвам ако могат да помогнат на някой човек ... яд ме е че не намерих тази с особеностите на климатичните зони и избора на камина ...там се различават и размерите... но тези който съм показал са за нашите условия... пак казвам не съм майстор на камини ...
не се обиждай просто се пошегувах :)
svetliopi44 - Чирак...
Е в никакъв случай не съм се обидил ... :lol: не ме познаваш ...но се опитвам с каквото мога да помогна ,а не аз мога ама нема да ви кажа ... тук сме да си помагаме един на друг ... поне аз така мисля ...

Тема "размери на камина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: