Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ДРАГОМИР - специалист
..................................................................
Последна промяна от ДРАГОМИР на чет окт 15, 2009 5:00 pm, променено общо 2 пъти.
Takezo Sensey - модератор
ДРАГОМИР написа:
Тази камина няма да просъществува дълго време виждал съм я на форума най голямата грешка е че профилите са захванати за самата камера всичко ще се напука след време особенно това което е около камерата .
Тц , тая камина си съществува вече 3 годинки (ако не се лъжа) и нищо няма да се напука щото като аматьорче фнимавах картона да не опира никъде на нея :wink: . Има "технологично" разтояние от 1,8 мм. отсЕкъде и не напича картона . :roll: На всичкото отгоре нали нищо не разбирам от картон я направих и да се разглобява за "ревизия" ако това се наложи ... камината излиза напред точно за по малко от 3 минути без да се троши картона. Махат се няколко парчета на магнити и ... :-D Конструкцията не опира на камината ... :idea:
ДРАГОМИР - специалист
Можеш ли да я снимаш и да мия покажеш във какво състояние е сега.
ДРАГОМИР - специалист
ДРАГОМИР написа:
Можеш ли да я снимаш и да мия покажеш във какво състояние е сега.
това не е ли същата камина.

Прикачен файл

kamina_2.jpg
kamina_2.jpg (25.25 KиБ) Видяна 7365 пъти
ДРАГОМИР - специалист
Да видях че не е същата ,грешката е моя :)
ДРАГОМИР - специалист
------------------------------------------------------
Последна промяна от ДРАГОМИР на чет окт 15, 2009 4:57 pm, променено общо 1 път.
stenly - помощник
Извинете, за дългото не-включване и благодаря за съветите.

Драго, в софийско съм, знаеш ли кой ги продава тези камини в нашия край?

Междувременно научих че повечето котлета на въглища/дърва имат някакъв вид термостатичен контрол, посредством който увеличават/намаляват въздушния приток когато трябва да вдигнат/намалят температурата.

Има ли камини с такива възможности?
stenly - помощник
Прочее, доколкото виждам от снимките, Герканд също имат чугунени модели. Така ли е?
pac_ - специалист
Аз също Съм за "Прити"Не са лоши на вид а и работят много добре. Монтирал Съм няколко от тях и няма никакви оплаквания. http://www.prity-bg.com/prity.php Можеш да Си купиш от модел "Стандарт" или "Прити" за около 500-600лв ,а предлаганата камера по-горе е 1300-1400лв ,отделно труда и материалите за изграждането на конструкцията около нея..А и камерата за вграждане е по-голяма и ще иска повече дърва като я зареждаш,което е повече разходи :?

Тема "Каква да е камината с водна риза ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: