• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
беба - специалист
Какъв котел и каква газ :? Ние искаме да си купим обикновенна печка с дърва. Трябва да я сложим на мястото и и да вкараме кюнците в комина.

Печката, мислим да я ползваме след 16.00, когато ще се прибираме и ще сме си вкъщи. През ноща не смятаме да я палим, просто ще я оставим да си доизгаря каквото сме сложили последно. В стаята където ще спим ние и детето ще има радиатор/миналата година с него си изкарахме в почти същата като размер спалня и бяхме ок/.
naskov - майстор
Аз си казах мнението
dundurma - специалист
ИКОНОМИЯТА МАЙКА НА МИЗЕРИЯТА.................
спестете от ракията,виното и други и влезте в новия век.всички сме бедни,ама както ВАНКО68 каза,комфорт и кеф цена ЙОК
jakuzi - специалист
беба написа:
Какъв котел и каква газ :? Ние искаме да си купим обикновенна печка с дърва. Трябва да я сложим на мястото и и да вкараме кюнците в комина.
Ти при първия пост-мнение-нова тема както щеш го наречи да ......не си преспивал малкото.Хората ти дават съвет ти се пениш и кой виновен сега :?
LazarGanev - "Велик майстор"
Всички мнения след второто са за триене. Конкретен въпрос - конкретен отговор, другото е спам.
dundurma - специалист
LazarGanev написа:
Всички мнения след второто са за триене. Конкретен въпрос - конкретен отговор, другото е спам.
лазарееееееееееее не си прав.............българина трябва да се научи и да смята.никой не може да ме убеди,че ако си сметнеш дърва,цепене,носене,чистене и боядисване- печката излиза евтино :evil:
LazarGanev - "Велик майстор"
Ама защо трябва да чепкаме и да правим сметките на другите - може дърва да има налични, може да им се полагат отнякъде, може да ги събират от гората без пари... Човека пита конкретно за печка/камина на дърва, за да си я запали вечер за кеф, а иначе има и друго отопление - радиатор. Ако питането беше за съвет за отопление - тогава съм съгласен, ама сега е излишно.
беба - специалист
Мерси за отговорите. Горе долу добих представа какво ще ми свърши работа.
  • 1
  • 2

Тема "Каква печка да си вземем." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: