• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ДРАГОМИР - специалист
До някъде си прав но само до някъде,гипскартона при камините се използва само за точно определени места и спазването на точно определени правила за монтаж ,например за горната част /булото/ както виждаш от снимката около горивната камера е облицовка от гранит. :) Останалото е каменна вата със висока плътност много стабилна конструкция която образува две оделни кутии и топлоустойчив гипскартон .
drm - специалист
По скоро ти трябва масивно барбекю щом е на двора.
tanok - помощник
Здравей kolonal. разгледай моите снимки, аз смятах също като теб да е нещо универссално между камина и барбекю, и затова самичък импровизирах и стана май... ама критици винаги ще има :)
chapara - майстор
kolonal написа:
Механата на двора е почти готова. Остана ми камината, камъните на пода, обзавеждането-пейки и маси и украсяването. Оказа се голям проблем камината. Няма кой да ми я направи. Искам най-обикновена, зидана камина, ама йок. На какви ли дивотии не се наслушах, но най-голямата бе, че нямам комин. А нали комина за камината не е като за обикновена печка, ама нейсе. Рових тук, рових там, идваха едни двама пишман майстори, та ако някой познава такъв човек, нека го препоръча, пък после почерпката в механата е от мен.
Това питане актуално ли е?
ДРАГОМИР написа:
Да има и такива клиенти, виж това е камина във която ще има вградена плазма.И дървена облицовка там където гипскартона.
Виждам,че темата е старичка..но уви ми се налага да прибегна по подобна "щуротия"- тв над камина.Можете ли да ми препоръчате специалисти за целта?
Благодаря Ви предварително:-)
  • 1
  • 2

Тема "Препоръчайте добър майстор на камини от/и около София." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: