Русев , сигурно си нямал време да ми отговориш за конвекторите -как са свързани .Като запалихте котела пробвахте ли ги , имат ли вградени терморегулатори -настроихте ли ги.

srusev написа:Не че искам да се хваля, газовия котел за бойлер е най-доброто решение харчи за къпане и топла вода макс 10лв. месец. Живеем аз и брат ми, къпане всеки дeн, той е малко флегма и отива по 30мин под душа ок. 10-15м2 на месец вода.
romanpm написа:Приемам го малко като обида, не се къпим късичко и редичко, почти негледам колко харча за вода, но като платя сега предварителните сметки и сам на минус чак до октомври и като разделя разхода на месеците ми се получават 12лв./м. Незнам ти имаш ли газов котел, за да спорим, но това е.srusev написа:Не че искам да се хваля, газовия котел за бойлер е най-доброто решение харчи за къпане и топла вода макс 10лв. месец. Живеем аз и брат ми, къпане всеки дeн, той е малко флегма и отива по 30мин под душа ок. 10-15м2 на месец вода.10-15 м3 затоплена вода за 10 лв със га...а,а,аз
![]()
вие да не да къпете над топлообменика
всъщност ако това е общата вода е допустимо ако се къпете по-редичко и късо
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: