Най - вълнуващия въпрос зимно време.
pac_ - специалист
parketmilanov написа:
ами , то това е ясно , но трябва да разбия цялата камина , но няма как да стане точно сега....сега го мисля за тос момент с туй нещо което никак никой не ще да каже как се казва поне :)
Понякога не се налага разбиване на цялата камина а само малка корекция,ако камерата пасне с размера на камината.Не бързай а се поогледай из НЕТ-а до пролетта може все нещо да измислиш.А тази "джаджа" е някакъв вид топлообменник!Ама "Филма" нещо Се дърпа и не иска да каже какво е точно! ;-)
parketmilanov - специалист
Ахххоооойййй....няма ли никой освен филма топло да подскаже на беднагова брат ..за тас джиджавка ???
Zoro5 - специалист
Ами питай по фирмите които предлагат камини , сигурно ще знаят. :bulb:
ами попитах , поне 10 фирми съм правил запитване и лично и по телефон , но даже не могат да ми разберат въпроса , повечето само едно си продават , едно си знайкат.камина , облицовка , метличка и лопатка.;)
расчитах на тук по знаещите люде да помогнат....ама за сега Ц.само филма топло знае ама поради независеща от мен причина не казва ....:)
filmatoplo - майстор
Бебето спи точно над торбата с брошурите , или торбата е под леглото на бебето . :-D Ще му намяткам пелените и ще я потърся . :wink:
tonkata - специалист
И аз се сещам за брошурката, но не съм виждал наживо и си нямам на идея колко струва. Не е нещо сложно за изработка, още повече че може да се изработи по размер за конкретно твоята камина, както и да сочи настрани духалката, да бъде кръгла, сплескана и т.н.
MADMAXMARA - напреднал
За това ли става въпрос. :)

Прикачен файл

media.nl.jpg
media.nl.jpg (53.57 KиБ) Видяна 4491 пъти

Прикачен файл

fireplace_radiator_1.gif
fireplace_radiator_1.gif (110.95 KиБ) Видяна 4499 пъти
Благодарско Човече.но ако е за сметка на Бебко , нидей , мога да исчакам колкото требе!!! :) а иначе от снимките по скоро е като първото но само с една изходна тръба, а ако някой от тукприсъсстващите може и се наеме да ми го сготви тос уред по точен размер на мойто каминка , още по добре.....веднага участвам!!!! :) благодарско на всички предварително!и весели празници
cefy - специалист
Виж тук http://kamini-eurocenter.com/Aksesoari може да е нещо подобно. Магазина е в Горубляне :wink:
Последна промяна от cefy на чет дек 31, 2009 10:35 am, променено общо 1 път.
filmatoplo - майстор
Да принципа е като на тези двете , малко по красиво изглеждаше и модерно с настройка на жалозите да духа накъдето искаш. :)

Тема "Питане за един аксесоар за камина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: