• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
на втория етаж са два радиатора с размер 1400 x 500, два 1200 x 500 и един 1600 x 500, на първия 1 лира не и знам размера един 1200 x 500 и един 2100 x 300 мисля че беше по важен е втория етаж долу може само от печката

радиаторите са панелни
drm - специалист
Затвори консуматорите на 1-вия етаж,и пробвай само радиаторите на втория.Виж дали ще се получи някаква разлика.Ако трябва задай по висока температура на терморегулатора на помпата.Ако се загреят както трябва отвори и долните радиатори,и след това ако се върне в първоначалното положение значи наистина не стига мощност.
илко илиев - специалист
зависи с какъв размер тръгват за втория етаж.дали е ф-22 или ф 16.
има голяма разлика!или дали всеки радиатор е вързан по отделно?много идеи има за направата на инсталацията
naskov - майстор
iNv1s1BL3 написа:
на втория етаж са два радиатора с размер 1400 x 500, два 1200 x 500 и един 1600 x 500, на първия 1 лира не и знам размера един 1200 x 500 и един 2100 x 300 мисля че беше по важен е втория етаж долу може само от печката

радиаторите са панелни
Според сметките радиаторите на горния етаж трябва да могат да се захранят, ако камината е с донбаски въглища и инсталацията е правилно изградена-имаш инсталирани около 12кВт. Едновременно двата етажа няма да стане
а може ли да кача печката да е на втория етаж ,а първия само с радиаторите
LazarGanev - "Велик майстор"
Ми може, ако имаш подходящо помещение, ама коминът ще тегли по-малко.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с отоплението" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: