• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Хем ти е скъпо пък минаваш на мед :wink: каква тръба ще ползваш мека или твърда , с какви фитинги ще я свързваш на колектора. :?
didoniad13 - напреднал
почти всичко съм го купувал преди 1 година сега тръбата е почти двойно по скъпа

Прикачен файл

kolektor.JPG
kolektor
kolektor.JPG (204.88 KиБ) Видяна 3776 пъти

Прикачен файл

fitingio.JPG
fitingi
fitingio.JPG (207.47 KиБ) Видяна 3776 пъти

Прикачен файл

kran.JPG
kran
kran.JPG (202.77 KиБ) Видяна 3776 пъти

Прикачен файл

kamina.JPG
kamina
kamina.JPG (193.26 KиБ) Видяна 3776 пъти
vanko68 - специалист
didoniad13 написа:
почти всичко съм го купувал преди 1 година сега тръбата е почти двойно по скъпа
не е верно,сега е по-евтина от миналата година.
didoniad13 - напреднал
Тръба твърда ф15 6,90лв/м. в магазините в Шумен в момента миналата година купих 10 метра за 45 левь
vanko68 - специалист
С каква дебелина е стената?
rendo - специалист
То и без презерватив може - ама ако стане белята :lol:
Недей да измисляш измисленото - хората учили висши образования енергетики, безопасности ....... ала-бала

Или викаш тури им вестник нищо не разбират - кранове ще ми слагат - викаш мене Бай Митко парнаджията ме е учил че така се прави :lol:

искам да видя как като се лисне 50-тина литра врела вода у вас жена ти или детето ти "ще изтичат до банята дето се пълни парното"
filmatoplo - майстор
Нема такъв гений :respekt: :wink: що не взе 8 тетки за спойка 2,70 лв бройката .
vodopada - специалист
didoniad13 ,искаш неискаш един кран задължително трябва да сложиш.Кран за пълнене и източване.Други ако не сложиш си теглиш ти.Радиаторите смело вързвай от едната срана.
filmatoplo - майстор
Ако са глидерни по добре от едната , че ако се наложи да добавяш няма да може при диагонала .До 20 глидера от едната страна пее. :wink:
didoniad13 - напреднал
Благодаря на всички за съветите другата седмица започвам инсталацията радиаторите са ми панелни турски 1,20хН60 а тръбите са тънкостенни твърди ф15х0,65мм.
  • 1
  • 2

Тема "може ли без спирателни кранове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: