• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
naskov - майстор
:lol: Само не разбрах какво общо си има броя на глидерите и сметката от топлофикацията
elby - специалист
Ами и аз не знаех ,но явно при тях има значение .

А не би трябвало д ае така.
torbalan - Дървен философ
naskov написа:
:lol: Само не разбрах какво общо си има броя на глидерите и сметката от топлофикацията
общото е, че когато броя глидери клони към нула - сметката и тя клони към нула (или към някаква фиксирана минимална)

иначе и аз имам познати, дето са избрали да се греят с климатици, вместо да плащат на топлофикациите...
това има смисъл, ако във входа са останали малко хора, дето ползват топлофикацията...

ако целия вход ползва топлофикацията и плаща честно - с климатик би трябвало да е по-скъпо...
LazarGanev - "Велик майстор"
torbalan написа:

ако целия вход ползва топлофикацията и плаща честно - с климатик би трябвало да е по-скъпо...
Не е така - колкото повече хора във входа ползват топлофикация, толкова по-малки сметки ще има всеки, независимо с какво се отоплява
torbalan - Дървен философ
ами аз точно това се опитах да кажа... че ако всички ползват топлофикацията и си плащат чесно - сметката за парното ще малка
и отоплението с климатик с голяма вероятност ще е по-скъпо...

ако от входа плащат половината, а другата крадат - случая вече става много по-различен :)
  • 1
  • 2

Тема "Брой на глидери" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: