Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Gek - специалист
Направих нова проба. След 24 часа престой във фризера не е мръднала. Значи цялата работа наистина е била от не добро смесване. Просто трябва някакво време да се омешат добре... :)
filmatoplo - майстор
Явно гликола не се движи толкова бързо във водна среда както -цианкалия :wink:
naskov - майстор
naskov написа:
Gek написа:
А сега като източих от системата около 20мл. замръзна.
Със сигурност тези 20мл не са се смесили с антифриза..
:wink: :wink:
LazarGanev - "Велик майстор"
Gek написа:
Просто трябва някакво време да се омешат добре... :)
Просто трябва да се смесват предварително и да се пълни системата с помпа :wink:
filmatoplo - майстор
Днес моята помпа се справи бързичко и добре , 45 литра ги врътна за хич време ,такава точност не е имало -добавям още 1 панел към системата и побра само толкова колкото побира 1 панел 2-3 литра . :wink: Може да побира до безкрай но си я заредих пак до 3 бара -колкото си беше в началото преди да я източа за монтажа. :) Днес един пич ми реве по телефона че системата му вдига 100 градуса а не работи -монтирана е от други на които навремето офертата мина заради по малко вложени материали .Казах му да търси тях но той неще да ги види , да ида ли да му я оправям или не . :?
MamaMy - майстор
Не се предавай. Така като има един наказан другите дори не правят опити да хитруват предварително. При мен има един такъв момент, че който съм отрязал все се е молил да се връща.
ArturDent - Почти Безобиден
filmatoplo написа:
Казах му да търси тях но той неще да ги види , да ида ли да му я оправям или не .
Както каза housedoctor, слагаш му една такса "идиот" 50% отгоре и отиваш.
filmatoplo - майстор
На този човек тогава нещо му беше станало :) даде ми да разгледам офертата на колегите от Бургас , аз му намалих даже от труда и процент от материала и пак викна тях -било му неодобно че говорил с тях преди мен .Бях му казал че ще има безплатна подръжка -само ще си плаща материалите ако се наложи-абе инсталацията му се вижда от моята тераса.После ги викна да му монтират и котел за парно -пак по моя препоръка си взе котел Атмос комби 50 клв , после ми вика -ела да ми настроиш котела :) какви хора без срама.
Gek - специалист
Аз пък утре мисля да ходя за риба. Ама ще си взема всички такъми и лодката и право на езерото. Имаме си езеро тука на 10км. Ама много се чудя дали да се обадя на комшията и той да дойде с мене или да одя сам... :? :? :?
Та тъй де по темата....
MamaMy - майстор
Като искаш, да те светна по темата. Вземи концентрат от този който си сипал и го бутни в камерата. На мен ми е замръзвал и той. Даже беше от този червения (скъп та дрънка).

Тема "За антифриза в слънчевата система." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: