забравих да кажа за литрите-системата ми е 280л.
а за първата степен мислех и аз така да я ползвам
а за първата степен мислех и аз така да я ползвам
AntonBM написа:За 56 kWh – помпата ти е малка.AntonBM, второто число не показва ли остатъчния напор в метри ? Аз така знам
По принцип в сигнатурата на Grundfos – първото число е присъединителният размер 25-(1”), 32-(1¼”) и т.н., а вторият мисля, че е диаметъра на работното колело 40, 60, 80, но не съм много сигурен.
Прикачен файл
Прикачен файл
LazarGanev написа:Показва максималния напор при дебит клонящ към 0. Разликата между помпа 25/4 и 25/40 е, че втората е трискоростна и се води професионална, доката 25/4 се води за домашни инсталции. Остатъчния напор на 25/40 не е 40м, а 4м. Помпа 25/4 е създадена, за да може Грундфос да са конкурентни на Вило. Поне така казаха търговските представители на Грундфос, които всеки месец ме посещаватAntonBM написа:За 56 kWh – помпата ти е малка.AntonBM, второто число не показва ли остатъчния напор в метри ? Аз така знам
По принцип в сигнатурата на Grundfos – първото число е присъединителният размер 25-(1”), 32-(1¼”) и т.н., а вторият мисля, че е диаметъра на работното колело 40, 60, 80, но не съм много сигурен.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: