Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Абе и Симето става , само не и Демрад Солитех , че в чудо ще се видите.Виж и Будерус-Логано Г211 .
Bobivan - специалист
СИМЕ-то става само за белкантотот.... :lol: :lol: :lol:
filmatoplo - майстор
Вижте аз сериозно Симе няма да препоръчам , но тук във форума всеки цепи стотинката и с разговора клоним все към по евтино-та и аз се обърквам. :wink: Много пъти съм казвал -Направи сам -не значи без пари особено за материали. Говоря по принцип и не визирам Кроуин , за евтино отопление предложих да се пусне тема в отопление -С трици маймуни - и който иска да лафи за евтиния . Печка с водна риза под 2500 лв не е инсталация, камина за вграждане под 4-5000 лв не е инсталация, котел под 7-10 000 не е инсталация, тоест ще са спестени толкова жизнено важни компоненти че даже ще е опасно за експлоатация. :)
valto4377 - напреднал
Филма всеки който разполага с по горните суми нали се сещаш ,че няма да се занимава да търси по форумите ,ще иска гаранция добри материали срок за изпълннение и т. н.
fbr - майстор
filmatoplo малко си се поизхвърлил. Че мойта инсталация с котел е като цена която си дал, но без едната 0, а вече 8-а година работи нормално, и жена ми я обслужва без проблеми. И какво че, не са хвърлени една шапка пари по нея, следва ли да казваме автоматично, че не става за работа. Цената винаги зависи от този който дава парите, и затова ниските цени се получават при системи направи си сам.
filmatoplo - майстор
Разбрах че ще бъда разбран погрешно -цената е с материали и труд заедно с тръби и радиатори :) .Както е печка с водна риза с всичко излиза 2500 . :wink:
armagedamian - специалист
Солитеха си е чуден.Лоша дума да не чувам за него!Монтирал съм един в къщата на майка ми.35 квт. в комин ф130 10 метра зидан.Дърпа си като дърт пушач Ардичка :-D
Виадруса е капризен,особено У22-то.У 26 е по добре!
armagedamian - специалист
LazarGanev написа:
А ся де :?
:?:
LazarGanev - "Велик майстор"
Ми объркахте човека :-D

Тема "Чугунен котел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: