rosenred написа:Гледам какви ментета са бункерите за пелетите-от фазер са а струват цели 100 кинта.Ще си правя от ламарина...Явно си фен на заварките, аз си направих от ОСБ и върши същата работа. От 1 лист (240х150) излиза към 150 кг бункер.
rosenred написа:Всичко щеше да е приказка ако можех да ползвам газта която е пред нас.Но не мога защото скапаняците туриха тръбата на такова място ,че реално няма никакво място за шкафа с газомера.Или ми се затваря портата и не мога да си вкарвам колата или клиентите на съседния магазин трябва да прескочат шкафа за да влезнат.Нависоко пак няма къде.Ужас.Ако ползвах газ щях да поставя само една тръбичка 18мм до етажа и да си монтирам котлето където искам.А сега с котел на пелети в мазето трябва да се изграждат доста повече метри от тръбопроводи
Според мен си пускай газа не се занимавай с друго,те ще намерят начин да ти прекарат тръбата от газовото дружество Иначе и аз съм на дърва и въглища ,но хамалогията и мизерията са големи. Заради примерно 100 лв на100кв.метра по евтино не си струва(според мен) амалуването.