• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
nikisv - специалист
У наше село чайки няма морето е на 7-8 километра но гаргите вършат същата работа :) .
marian1 - майстор
Приятелю - ние сме на над 350 км от морето - но това не пречи в центъра на държавата, а и по летището да се виждат чайки!
nikisv - специалист
Летището ми е по близко и от морето но въпреки това си имаме повече гарги отколкото чайки но какво да се прави нали сме провинция :-D .Извинявам се на автора че му оспамих темата.
syncho - майстор
хахахахахахахаха ще умра... на това му се вика чайка :lol: :lol: сега вече почвам да се замислям какви сме късметлии, че колекторите още са си по местата :lol: :lol: :lol:
filmatoplo - майстор
Как бе 4 гларуса -отма вдигат панел. :lol: Веднъж при монтаж на 1 покрив бяхме близо изглежда до тяхно гнездо :) , по сигнал се събраха към 5-6 гларуса и започнаха да пикират и нападат -може да се уплашиха от горелката дето запоявам тръбите -та се оттеглиха :) .
lov - майстор
Мамка им на тея гларуси. Нищо че съм в центъра на България и тука си ги имаме, Гнездят на съседната висока сграда от доста години и са много на брой. Преди свечеряване се качвах да подменя един датчик на панела и една такава чавка вдигна страшна врява и се опита да ме плаши кат цвъкна няколко пъти по покрива ама не успя да ме уцели. Ако беше успял нямаше да им се размине мирно имам таман за пробване нови патрони дето ги сгласих за пътпъдъчия лов. :finga: Иначе до сега не съм имал проблеми с каквито и да е птички и изолацията. Само един път едни оси бяха свили гнездо в кутията дето ми е управлението. И това е на 5 етажна сграда как успяват чак там да живеят.
  • 1
  • 2

Тема "Изолация на тръбите на солари:" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: