• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
terzosub - помощник
Колеги днес поставих вентилационно кълбо и съм направо очарован камината започна да гори перфекно и при отваряне изобщо не пуши,дори оставих вратичката отворена което не смеех да направя преди.Много съм доволен от постигнатия резултат.
bulhomes2 - майстор
Честито! Ако клеяса от конденз - пиши пак тука, че обратното не съм го чувал! Дано при теб не се случи!
naskov - майстор
terzosub написа:
Колеги днес поставих вентилационно кълбо и съм направо очарован камината започна да гори перфекно и при отваряне изобщо не пуши,дори оставих вратичката отворена което не смеех да направя преди.Много съм доволен от постигнатия резултат.
А хоризонтални кюнци имаше ли?
kapanec - специалист
Moeтo кълбо го метнах от покрива на второто ми качване посред зима и вече не клеясва само дето се набутах 80лв преди 3г :)
filmatoplo - майстор
Миналата зима сложих едно такова кълбо на 1 комин -разплете се като кошница и сега е без него :wink: ,има логика с него - но не са качествени -от поцинкована ламарина , и са само за въздуховод за аспирация , не за комин -поне това дето аз ползвах :wink: .Ако е от неръждаема стомана , с по добро лагеруване -може би.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с комин" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: