• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
svetliopi44 - Чирак...
Каква чиния какви 5 лв.
Верно е че всеки с програма ще върши работа ама до КОГА аз ще си сложа за мен дриим бокс пък ти оди ако щеш на битака.
fox_vt - майстор
svetliopi44 написа:
Значе трябват ни един обикновен позиционер за SAT TV , един приемник Дрийм бокс който да има опция за запис на предаване... приемника се настройва по часове все едно ще записва някакво предаване ... ние предварително си настройваме позиционера (опитно) и си записваме позициите ....после просто програмираме приемника кога да подаде сигнал на позиционера и на каква позиция да отиде... позиционер може да се намери за 30лв. приемник с тази функция около 100лв.
Хмм я пак че не разбрах настройва се по часове все едно ще записва предаване-интересно :? аз бях замислил това http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 41&t=37838 по евтино е но пък твоята идея е по програмируема.Я покажи някой линк към тоя приемник дрийм бокс да го разгледам :)
svetliopi44 - Чирак...
Всеки приемник както каза колегата по-горе с тази функция върши работа .... въпроса обаче е до кога.
Аз не разполагам с панел в момента... събрал съм над 400 алуминиеви кутии от бира и когато остана без работа се захващам... аз за себеси съм решил така да се пробвам да го направя.
Тук трябва да кажа, но мисля че е ясно че ще трябва и мотор са сателитни антени.
В сравнение с цените който гледам за следене на слънцето ,мисля че идеята си я бива ,че дори и да бодна една офсетка за 30лв. дето колегата се тормози.
fox_vt - майстор
Какво ще рече това докога за всеки приемник?
VLADO66 - майстор
fox_vt написа:
В смисъл такъв че позиционерите за SAT не са направени да се връткат през 5мин. :wink:
fox_vt - майстор
VLADO66 написа:
fox_vt написа:
В смисъл такъв че позиционерите за SAT не са направени да се връткат през 5мин. :wink:
Какъв е проблема ако се връткат през 5 мин изгарят ли или нещо друго им става и проблем ли ще е 1 въртене на всеки час да речем макс 8 часа на ден?
  • 1
  • 2

Тема "Карта на слънцегреенето" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: