sunrider написа:Просто трябва да имаш юг.От общината също трябва да са склонни да си затварят очите, защото понякога такива изпълнения може да са грозни и опасни за минувачите отдолу

sunrider написа:Просто трябва да имаш юг.От общината също трябва да са склонни да си затварят очите, защото понякога такива изпълнения може да са грозни и опасни за минувачите отдолу
fox_vt написа:До покрива ще имам цифром и словом 3 метра тръбен път в едната посока загубите ще са същите като твоите те са от загуби в изолацията на тръбния път ......Загубите в тръбния път не са така страшни както се опитват някои да ги изкарат. Имам 3 етажа над мен а и се оказа че има колега във форума със абсолютно същото изпълнение. Еднакви панели и еднакви бойлери и същия тръбен път. Кой знае каква разлика няма. Е добива е значително по голям от на колегата с хоризонталния бойлер и термосифонната инсталация. Ето моето изпълнение макар че темата е за друго. Изкарал съм ги през отдушника на банята. Добре че има свестни комшии. viewtopic.php?f=10&t=38028 Там на снимката се вижда моя хоризонтален който ми остана на времето от опитите с такава. В момента го ползвам само като резервоар за вода за аварийно захранване.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: