• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Като стана дума за кабеляци -в момента се боря с две табла Кип и А , ужас #-o ще управлявам три задвижки,три управления за задвижки ,една трифазна помпа,две монофазни,4 броя трифазни вентилконвектори, 3 броя монофазни вентилконвектора , над 10 броя терморегулатора ,6 броя контактори #-o .стискайте палци всяко кабелче да го сложа на място :wink: .
LazarGanev - "Велик майстор"
Няма страшно, ти си печен! :wink:
filmatoplo - майстор
Всичко сработи -само ме съмнява работата на 2 терморегулатора Интиелски , утре ще ги тествам пак , и ако не ми харесат -Смяна , язък че ходих там в завода да ги купя :x .Сега гледам подобни на Стил електроникс -става дума за контактен термостат 0-90 градуса с изнесен тр сензор .
lux_e_on - специалист
filmatoplo написа:
Задвижката която -никой не монтира :wink: или тази на входа на топлата вода влизаща във вентилаторния конвектор :) -зеленото кабелче от устройството е за нея .Падне ли температурата на водата под 35 градуса -задвижката затваря водата вход , отделно се спира и вентилатора .Ние като по хитри и за по евтино -караме само на вентилатор :-D .
Предполагам се сещаш че ми е ясно къде да вържа кабелите особено като си дават хората и схема в комплекта,ма заради хитрите и по-евтини инсталации оня ден ревнаха две кооперацийки.Няма вентили,хората не пускат вентилаторите,ма то топлото си идва отнякъде и те ще си кихнат сметка накрая на месеца,защо ли така се получава се питам?
  • 1
  • 2

Тема "Малко помощ за подобрения по системата ми" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: